Bozuluyor diyorum anlasanaNiye ,1 kilo alıp birer birer dolaptan çıkarınca noluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bozuluyor diyorum anlasanaNiye ,1 kilo alıp birer birer dolaptan çıkarınca noluyor
Yok yavrum sağol. İnsan eli değsin istiyorumBi ara Konya’ya gel sana köy usülü masaj yapayım seansı 50 TL ( 500 dk) kuyruk yağı masajınıda gramajına göre fiyatlandırıyoruz.
O zaman bana göre değilmiş.çünkü ben insanlarla hiç anlaşamamYok yavrum sağol. İnsan eli değsin istiyorum
Oğgiş Türkiye’ye yatırım yapmak enayiliktir.yarın ne olacağı belirsiz,bizim köyde arsalar Euro ile satılır tek oradan zarar etmedim.2018 de ziktiri bohtan bi ilçeden aldığımız 60 bin euro’luk ev bugün 30 bin Euro’ya gelmişyabani, parayı meyveli yoğurtla çar çur etme bak kitai 13. devre mülkünü aldı türkiyeden nasıl gurbetçisin anlamadım ben seni........
yabani öyle deme.... türkiyede yatırım yapılacak en iyi şey ben olabilirim...... 2023e kadar değerlendirmek gerek bu fırsatı.....Oğgiş Türkiye’ye yatırım yapmak enayiliktir.yarın ne olacağı belirsiz,bizim köyde arsalar Euro ile satılır tek oradan zarar etmedim.2018 de ziktiri bohtan bi ilçeden aldığımız 60 bin euro’luk ev bugün 30 bin Euro’ya gelmiş