Bir rezil olma hikayesi anlat

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bundan iki sene önce bir yerden alışveriş yaptım ve kartın şifresini unutup orda bütün aldıklarımı bırakmıştım :(
B12 eksik diyorum :(

bir ara sitelerde çok fazla takılıyordum dj lere hunharca eşlik ediyor ve iyi yayınlar dileklerinde bulunuyordum
Erkek arkadaşıma iyi geceler yerine iyi yayınlar diye mesaj atmıştım

bir ara sitelerde çok fazla takılıyordum dj lere hunharca eşlik ediyor ve iyi yayınlar dileklerinde bulunuyordum
Erkek arkadaşıma iyi geceler yerine iyi yayınlar diye mesaj atmıştım
Ee ayrıldınız mı sonra Sjsjsj

Rezil olma değil de rezil etme hikayemi hatırlıyorum bir tane. Nişana gitmiştik. Amcamın kızı tam oturacağı anda altındaki sandalyeyi çekip düşürmüştüm milletin içinde sjdj yaramaz bir çocuktum

siri sandalye çekmek nedir ya. güzel hikayeler gelsin.

Rezil olma değil de rezil etme hikayemi hatırlıyorum bir tane. Nişana gitmiştik. Amcamın kızı tam oturacağı anda altındaki sandalyeyi çekip düşürmüştüm milletin içinde sjdj yaramaz bir çocuktum
Sende var o haylazlık hissediyorum Ssjjs

İngilizce biliyorum ama japonca bilmiyorum japonya’da bi tapınakta gezerken çinli bi grup turist arasından biri elinde fotoğraf makinesi ile gülümseyerek yanıma gelip “foto moto” bi şeyler deyince “ulan burda da buldular beni” diyerek grubun arasına karıştım ve kolumun birini adamın birinin omuzuna, öbür kolumu başka birinin omuzuna atarak karşımda bana şaşkın şaşkın bakan adama poz verdim. tam “hadi bilader işimiz gücümüz var” diyecekken herkes gülmekten yerlere yattı.
sonuç: meğer onların fotoğrafını çekmemi istemiş lavuk. ardıma bakmadan koşarak kaçarken hala gülüyolardı :(

Uzun zaman önce, henüz dünya bozulmamış ve çocuklar mutlu, yetişkinler saygın ve mevsimler de düzgünken, bir kız arkadaşım vardı. Ama uzaklardaydı. Hatta çok uzaklarda, ve telefon masrafı ne çıkabilir korkusu bize çözüm aratıyordu. E-mail konusunda anlaştık. Bir E-mail adresi edindim ve telefonla bildirdim. Sonra o beni aradı ve mail gönderdiğini söyledi. Mail adresimi alırken bana İnternet Cafe'deki çocuk yardımcı olmuştu. Gittim, kayıt olduğum aynı bilgisayarı boş buldum ve oturdum. Mail'lere bakıyorum, bana gelen yok. O çocuğa abuk sapık mail'ler gelmiş ve ben de istemeden onun özelllerine göz atmış oluyorum.

Kızı telefondan aradım ve dedim, mail'in henüz ulaşmamış. Biliyorsun burasu Türkiye ve burada her şey biraz yavaş işler Haftaya tekrar bakarım dedim. Mektuplar da bazen geç geliyordu ve oradan mantık yürütmüştüm. Ve fırçamı da yedim tabi.
Sonra tekrar mail'lere daldım ve uzun uğraşlar sonrasında kendi mail'ime giriş yapmayı başardım.

Tam olarak bu iş yaklaşık bir saatimi aldı. O esnada şimdiki hatun ve o zamanki nişanlısı da dışarıdan beni izlemişler. Dediler, bir saattir seni izliyoruz ve çok eğlendik. Aynı gün iki kez rezil olduktan sonra bilgisayar kullanmasını öğrenmeye karar verdim. Ama kendi mail'ime girmeyi öğrenmem en az bir ay sürdü. O süre boyunca da o çocuğa gelen o garip mesajları okumak zorunda kalmıştım.

• Kahkaha
Tepkiler: Han
Geri