Bir problem; Aşırı Milliyetçilik

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu konular seni aşar devrimci kardeşim. Sen kafanı böyle şeylere yorma. Yaşasın halkların kardeşliği kahrolsun föşik tc

Bu konular seni aşar devrimci kardeşim. Sen kafanı böyle şeylere yorma. Yaşasın halkların kardeşliği kahrolsun föşik tc

Kalınlaştırdığım yeri açar mısın Alpciğim?

Yaşasın halkların kardeşliği kahrolsun föşik tc

Bu başlığı da direkt TC'ye bağlamanı ya da konuyu Türk Milliyetçiliğine indirgemeni mesailerine ve yavrunun seni uykusuz bırakmasına bağlıyorum. :öp:​

Ulusdevlet anlayışından sonra bunlar oldu hep. Çok ayıp.

Kalınlaştırdığım yeri açar mısın Alpciğim?

Bu başlığı da direkt TC'ye bağlamanı ya da konuyu Türk Milliyetçiliğine indirgemeni mesailerine ve yavrunun seni uykusuz bırakmasına bağlıyorum. :öp:​

Ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum Beratçığım. Konuyu Alman Milliyetçiliğine bağlayamamış olmam uykusuzluğumun bir eseri. Yoksa gündem böyleyken, forumda tartışılan konular belliyken üzerine senin böyle bir konu açmanı ve içerisindeki milliyetçilik vurgusunu kesinlikle nazi milliyetçiliğine yormalıydım.

Herşeyin aşırısı zararlı! Milliyetçiliğin bile.

Ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum Beratçığım. Konuyu Alman Milliyetçiliğine bağlayamamış olmam uykusuzluğumun bir eseri. Yoksa gündem böyleyken, forumda tartışılan konular belliyken üzerine senin böyle bir konu açmanı ve içerisindeki milliyetçilik vurgusunu kesinlikle nazi milliyetçiliğine yormalıydım.

Forumda gündem 6 yıldır aynı kardeşim, yeni bir şey değil. Milliyetçiliği genel alan bir konuydu, niye rahatsızlık hissettin anlamadım ama her neyse, bazen olabiliyor böyle şeyler. :cheers:​

milliyetçilik konusunda düşüncelerim her zaman farklı olmuştur
sanırım milliyetçi biri değilim hiçbir zaman da olamadım

bkz. millete verdiği 3 kuruş krediden çatır çatır faiz alan bankaların milli duyguları kabartan reklamları.....

Uff Hatem ya.
Bu konu seni aşar dedikten sonra Mastorgül’e argo kodlu şeyler söylersin diye heveslendim ama yine tam bir centılmıney tarzında yazı yazmışın.
Piremses olduğum için ben söyleyemiyom.

ben Türk vatandaşıyım

Bütün Milliyetçiler, gün gelir bir Rus ile evlenir. Belki Milliyetçilik bir yerden sonra adamı yoruyor.

Aşırı olup da iyi olan bir şey gormedim.

Geri