Bir parfümün bayat oldugunu nasil anlariz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Gecenlerde insta da takip ettigim bir kadinin sunumuyla kargoyla Parfüm aldim..
Yorum yaptigim yerden de insanlar mesaj atmaya basladi Biz de alacagiz da orjinal gelmiyor falan fistik..bir kadincagiz da bayat oluyormus dedi..
Bir Parfüm nasil bayatlar nasil anlarim bayat kokusunu bilen var mi :dyg:
7yGV3N.jpg

Bana bayat gelmiyor ..bayati mi sevdim Simdi naptim Ben sapsik :dyg: :D

Bayat olmasi demek uygun muhafaza edilmemiş olması demek.
Hem orjinal olmayabilir ama bayat olması biraz zor.
Kokusu farklıdır o da muhtemel orjinal değildir ki zaten bu tarz yerlerde satılan parfümler orjinal olmaz.

Bayat olmasi demek uygun muhafaza edilmemiş olması demek.
Hem orjinal olmayabilir ama bayat olması biraz zor.
Kokusu farklıdır o da muhtemel orjinal değildir ki zaten bu tarz yerlerde satılan parfümler orjinal olmaz.

Öyle diyorsunda Ben Bir keresinde daha parfüm siparisi verdim orjinali geldiydi ayni koku magzdakiyle..sansa bakiyor yada..
Tesekkür ederim bir bilgim oldu o gün yazamadim kadincagiza :anla:

Öyle diyorsunda Ben Bir keresinde daha parfüm siparisi verdim orjinali geldiydi ayni koku magzdakiyle..sansa bakiyor yada..
Tesekkür ederim bir bilgim oldu o gün yazamadim kadincagiza :anla:

Sahte demedim orjinale yakındır ama kokusu 3 gün değil 3 saat dayanır.

Çok var bunu satan yerler. Hem Sevil Parfümeri Tekin acar gibi yerlerde orjinal bir parfüm tl bazinda 500 tl ve üstü satılıyor zaten.
O yüzden bi sürü alternatif var bununla ilgili Türkiye de veya 30 ml orjinal 150 tl den satilir.

Herşey de olduğu gibi onlarda tarih yok mu?
Çok cahilim şuan.s

Güzel bir soru olmus ama denk gelmedim ..biraz bakar körüm ama ilgimi cekerdi diye düsünüyorum ..

Ben bu ayakkabılı ciciyi alsam kullanamam ki, kıyamam öper öper dururum.:sırıt: Alıcam ve sıkmıcam.:u4:

Kokusu gider herhalde. Hiç düşünmedim.f

bir kadın bayat parfüm sıksın
anlarım

Bayatı bilmiyorum doldurmalar hemen farkediliyorsa buda edilir heralde

Parfum bayatliyomusmus yaaa.

Ulan daha neler gorucez bakam.

daha keskin olur, alkol kokusu ön plana çıkar zannediyorum:nopsrn:

Parfüm orijinal ise şişelerin üzerinde kod oluyor, kod sorgulama siteleri var ordan ne zaman üretildiğini görebilirsiniz.tşk

Geri