Bir Okuduğunuz Kitabı Tekrar Okurmusunuz ?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Misal :
Victor Hugo - Sefiller
Necip Fazıl - Bir Adam Yaratmak
Filipeli Ahmet Hilmi - Amak-ı Hayal
Murat Menteş : Bütün Eserleri
Harry Potter Serisi

hepsi de tekrar tekrar okunulası kitaplar

Sık yaptığım bir şey değil ama okuduğum oldu.
Mesela keyfim kaçınca Harry Potter serisini okumaya yeniden başlıyorum fakat bu obsesyona giriyor sanırım neyse tşkler :d

Suç ve Ceza'yı tekrar okumak istiyorum. Ancak okumam gereken nitelikli kitaplar var. Bitsin okuyacağım.

Amak-ı Hayal'ı iki defa okumuştum.Özellikle zirve başlarındaki hikayeler ve nazımlar okunmaya değer.Tasavvuf severler için önemli bir eser.
Seçerek tekrar okuduğum eserler oluyor.Fakat araya yıllar girmiş olmalı.

Evet bazı kitapları 2 kere okumuşluğum var. Hala okuyorum, aslında dikkatimden kaçan o kadar çok şey olduğunun farkına varıyorum.

Bazen tekrar okumak istiyorum ama ömrümüz bir sürü kitabı keşfetmek için çok kısa. O yüzden tekrar okumakla zaman kaybedemem.. Ama arada bazı sevdiğim bölümleri açıp okurum.

Ben de okurum. Ama Elia gibi yazacaktım ben de, atlaya atlaya okurum, istediğim yerlerini.

İkiden aşağı okuduğum kitap yoktur.Rekor dörtte kaldı.Kitap,her okunduğunda değişik tatlar bırakır.Okudum demek için okunmaz.

Büyük denebilecek bir kitaplığa sahibim ve benim gözümde bazı kitaplar tekrar okunabilir.. Mesela 2 yıl arayla tekrar okuduğum Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar kitabından en son okumamda daha farklı bir tat aldım..

İlmihal okuyun ilmihal. Oğuz Atay kurtarmaz seni.

2. kez aldığım dersin kitabını okumuşluğum var

Etkilendiğim, sonunda hüngür hüngür ağladığım kitapları okuyorum.
Zaten okurken ağlamışsam olmuştur o.

Geri