-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mübarek gün namaz payı bırakmış olmalı kjkjkjkhCuma gününe acımış neyse ki
Perşembe günü sabahın köründe bir ders için gelip çok sövdüyse demek ki ertesi gün günahlarının bağışlanması dua etmesi için erken salmış gibi duruyor evetMübarek gün namaz payı bırakmış olmalı kjkjkjkh
Bu da özel sektör;toplam ders saatini geçtim, orası doğrudur yanlıştır bilemem. sosyal medyada öğretmenlerin birçoğu tarafından bu ders saatlerinin belli bir güne peş peşe neden konulmadığı, boş gün neden yaratılmadığı eleştirilerini gördüm, bu yönden bu isyana destek vermişler. dersin olsun, olmasın bir öğretmen haftanın beş günü mesai saatleri içerisinde o okulda bulunması gerekmiyor mu? istisnai durumlar olabilir belki. bunu haklıymış gibi dile getirmeleri çok ilginç.

öğretmenler arasında yalnızca sınıf öğretmenleri haftanın beş günü okula gider, ingilizce dersleri hariç hiç boş saatimiz de yoktur. ingilizce dersi haftada iki saat, o iki saatte sınıf öğretmenleri okulda bulunmak durumundadırlar çünkü ücretleri kesilmez. yani ingilizce öğretmenine de sınıf öğretmenine de ücret ödenir.toplam ders saatini geçtim, orası doğrudur yanlıştır bilemem. sosyal medyada öğretmenlerin birçoğu tarafından bu ders saatlerinin belli bir güne peş peşe neden konulmadığı, boş gün neden yaratılmadığı eleştirilerini gördüm, bu yönden bu isyana destek vermişler. dersin olsun, olmasın bir öğretmen haftanın beş günü mesai saatleri içerisinde o okulda bulunması gerekmiyor mu? istisnai durumlar olabilir belki. bunu haklıymış gibi dile getirmeleri çok ilginç.
malumat sen çalıkuşluğunu bırakınca çok değiştin çok. nerede o çalıkuşu malumat. sistem seni de yedi.öğretmenler arasında yalnızca sınıf öğretmenleri haftanın beş günü okula gider, ingilizce dersleri hariç hiç boş saatimiz de yoktur. ingilizce dersi haftada iki saat, o iki saatte sınıf öğretmenleri okulda bulunmak durumundadırlar çünkü ücretleri kesilmez. yani ingilizce öğretmenine de sınıf öğretmenine de ücret ödenir.
eğer boş dersinde eve gitmek istiyorsan; o iki saatin ücretini istemediğine dair dilekçe verirsin, ücreti almazsın ve okulda bulunmayabilirsin.
yukarıdaki ders programı bir branş öğretmenine ait, aslında iki günü boş olabilecekken idare böyle bir program oluşturmuş. branş öğretmenlerinin boş saatlerinde okulda bulunma zorunluluğu yoktur çünkü o boş saatlerin ücretini almazlar. ben beş gün boyunca neredeyse hiç boş dersi olmayan bi öğretmen olarak yukarıdaki programı idarenin insafsızlığı olarak yorumladım :p daha makul bir program yapılabilirdi muhtemelen. dolayısıyla tek güne toplanabilirdi önerisi mantıksız sayılmaz.
ayrıca hangi branş olursa olsun, öğretmenlik mental olarak yorucu bir iş. diğer meslek grupları gibi sınırlı bir mesai saatin yok, dersin bittikten sonra veliler izin vermiyor mesainin bitmesine.
bu programa sahip olan hocanın boş saatlerde okulda beklemesinin bir anlamı yok çünkü o esnada öğrencisi yok.
hahaha, ben erzurum’dayken o kadar sinir bozucu tiplerle çalışıyordum ki senin iş arkadaşlarınla yaşadığın durumları çok iyi anlıyordum.malumat sen çalıkuşluğunu bırakınca çok değiştin çok. nerede o çalıkuşu malumat. sistem seni de yedi.