Bir Öğrencim Hakkında Yardım

Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü
Bence çocuğun ailesinde bir sıkıntı ya da çocukluğunda bir sıkıntı olabilir. Bu dönemlerde yaşanan şeyler tüm hayatını etkileyebiliyor insanın. Matematiksel zekası olup olmadığını bilemeyeceğim, ama sosyal zekası baya düşük. Umarım toplum içine karışmayı başarabilmiştir. Bana liseden arkadaşım Ersoy’u hatırlattı, kulakları çınlasın, o da böyleydi, hiç sevmezdim. Geçen bi baktım, Amerika’da baya baya iyi yerde, ama aynı sosyopat.

KaraBiber ne oldu bu cocuga?
Bilgilendirirsen sevinirim.

İki senedir ders vermiyorum malesef ama beni ziyarete geldi üstelik birinde anaannesi ile geldi kadını dışarda bekletmişti bayağı :p Sosyal olarak hala yeterli olmasa da daha iyi diyebilirim bisiklet arkadaşlığı kurmuş bir kaç kişiyle takılıyordu ki bu beni çok mutlu etmişti. Malesef daha fazla bilgi sahibi de olamadım ders yaparken ister istemez daha iyi gözlem yapıyor ve kendini anlatıyordu ama sanırım ufakta olsa sosyalleşme yönünde adımları var :)

Bende kısmen asosyalim, silahlardan ve motorlardan hoşlanıyorum.Seslere tahammülüm yok.Bana da ders verir misiniz gülşen hanım?

Normal öğrencilere de ders veriyorum illa silahlardan hoşlanmanıza gerek yok :D

Konuyu okuyunca illa psikopat olmamız lazım zannettim.
Öyle olmamız gerekiyorsa öyle olabilecek potansiyelimizde var.Bir de ben matematikten hiç hoşlanmıyorum onu nasıl yaparız

“İlaçları beni tedavi etmesi için almıyorum, çünkü bende tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık yok. Benim çevremdeki herkes deli olduğu için, ilaç onlara uyum sağlamama yardımcı oluyor.”

Ruh sağlığı bozuk bir kişinin kurduğu cümle.

Kazandırmak vs şeyleri aklınızdan çıkartın. Dediğiniz şey yalnızca hint filmlerinde olur. Kendinizi boşa yormuş olursunuz. Profesyonel yardım alması şart öğrencinizin.

Konuyu okuyunca illa psikopat olmamız lazım zannettim.
Öyle olmamız gerekiyorsa öyle olabilecek potansiyelimizde var.Bir de ben matematikten hiç hoşlanmıyorum onu nasıl yaparız

Hoşlanmama kısmı kolay onu halledebilirim bence :D

“İlaçları beni tedavi etmesi için almıyorum, çünkü bende tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık yok. Benim çevremdeki herkes deli olduğu için, ilaç onlara uyum sağlamama yardımcı oluyor.”

Ruh sağlığı bozuk bir kişinin kurduğu cümle.

Kazandırmak vs şeyleri aklınızdan çıkartın. Dediğiniz şey yalnızca hint filmlerinde olur. Kendinizi boşa yormuş olursunuz. Profesyonel yardım alması şart öğrencinizin.
Zaten profesyonel bir yardım sağlama gibi bir düşüncem olmadı sadece aldığı dersler için olabildiğince yardımcı olmayı planladım gayette başarılı olduğumu düşünüyorum gerçekten bana çok katkısı oldu öğrencimin :)

Hoşlanmama kısmı kolay onu halledebilirim bence :D

Zaten profesyonel bir yardım sağlama gibi bir düşüncem olmadı sadece aldığı dersler için olabildiğince yardımcı olmayı planladım gayette başarılı olduğumu düşünüyorum gerçekten bana çok katkısı oldu öğrencimin :)

Birde derslere benim bir arkadaşım var onu da getirebilir miyim ?
Genelde kahve stroys atan ve ataşehide oturuyorum ben temalı paylasımlar yapan bır matematik mühendisi kendisi,sorun olmaz değil mi?

Birde derslere benim bir arkadaşım var onu da getirebilir miyim ?
Genelde kahve stroys atan ve ataşehide oturuyorum ben temalı paylasımlar yapan bır matematik mühendisi kendisi,sorun olmaz değil mi?

Ay onu bende çağırırım canım o benimmmmmmmmm ♥

Tamamdır çağırma işi bende :D

En son yazın denk geldik sonrasında birşey olmadıysa yaşıyordu :)

Gülşen hanım siz bilmezsiniz ama ben arkadaşla stroylerinden dolayı baya baya iletişim halindeyim.
Dun oglen yazdıgım mesaja sabah donmese ıyıydı aslında jsks

Geri