Bir o yana Bir bu yana Yatma Şaşkın

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]JtVTU9dc-xA[/YOUTUBE]

Lethe düğününde çalarsın bu parçayı inşallah :p

Kei kaşınma beyefendi :p
Derbide yatırcaz biz sizi merak etme Allahın izniyle.
Erken öten horozun başı kesilirmiş.
Birileri konuştu, kestiler başlarını. :rolleyes:
Senin düğünde ben Fener marşı çaldırcam müzik ekibine rüşvet verip. :D

Kei kaşınma beyefendi :p
Derbide yatırcaz biz sizi merak etme Allahın izniyle.
Erken öten horozun başı kesilirmiş.
Birileri konuştu, kestiler başlarını. :rolleyes:
Senin düğünde ben Fener marşı çaldırcam müzik ekibine rüşvet verip. :D

Benim düğünü Full beşiktaşlı dostlarım gelir kır düğünü olur zaten meydan dayağı atarız o serçeyi tutan arkadaşa :p
Valla bilmiyorum Biz belki Sneijder gibi bir sağa bir sola atamayız ama füze ekibimiz var :p
Lethe yenilince beşiktaşlı yapıyorsunu takımını :blush:

Benim düğünü Full beşiktaşlı dostlarım gelir kır düğünü olur zaten meydan dayağı atarız o serçeyi tutan arkadaşa :p
Valla bilmiyorum Biz belki Sneijder gibi bir sağa bir sola atamayız ama füze ekibimiz var :p
Lethe yenilince beşiktaşlı yapıyorsunu takımını :blush:

O zayıf halka partizanı yendiniz diye mi bu hava :p
Ya canın gidece ya a takımlı olursun desinler Canımdan geçerim de Fenerden geçmem kafama sıkar giderim jsbshhshshsns

O zayıf halka partizanı yendiniz diye mi bu hava :p
Ya canın gidece ya a takımlı olursun desinler Canımdan geçerim de Fenerden geçmem kafama sıkar giderim jsbshhshshsns

He he he he he sarımsak büyüsü yaptırdı fener ozaman onlarıda çok iyi bilirsin koyu taraftarsan :p beşiktaştan gol yememek için aziz yıldırım eşliğind kaleye sarımsak büyüsü yaptırdılar arena çıkarmıştı :haha:

He he he he he sarımsak büyüsü yaptırdı fener ozaman onlarıda çok iyi bilirsin koyu taraftarsan :p beşiktaştan gol yememek için aziz yıldırım eşliğind kaleye sarımsak büyüsü yaptırdılar arena çıkarmıştı :haha:

Yıl olacak 2015 hala büyü mü diyosun ya :D Hiç yakıştıramadım senin gibi uyuz bjkli ama akıllı birine. :sırıtık:

Lethe kendi takımımıza şişe atsakta diyor :haha: Fenerbahçe taraftarı işte ne çekmiş belli değil :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri