Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sesimin ulasamadigi bir sehirde
Uzakligima inat icimdeymiscesine benimlesin
Sanki bir adim uzagimdasin
Dokunsam avuclarim yüzüne degecek
Susamis dudaklarim
Bayram edecek bir anliginada olsa
Hersey bitecek tüm kuskularim yok olacak belki
Ah bir degebilsem düslerine
Ckarip alsam seni karalanmis hislerinden
Yeniden yesertsem sendeki beni
Kendime de bir sen yaratsam en bastan
Daha cok baglansam sana yargisiz infazsiz
Nedenleri azad etsem bir ömürlügüne
Senin disinda ne kadar düsünce varsa
Uzaklastirsam kendimden
Öfkelere kilit vursan sen de benim icin
Gözyaslarini özgür biraksan kullanilmamak üzere
Umutlara yol versen herseyden önce
Herkese yüz cevirsen benden gayri
Daha cok sevgi sunsan yüregime
Yoluma bir ömür koysan hic korkmadan
Sacimin teline dünyalari yiksan
Bazen dalgalansan bazende kiyilarimda
Kaybolmus bir gemi olsan
Bana gelsen sorgusuz sualsiz sadece bana
Simdi sesimin ulasamadigi bir sehirde
Yüregimden gecenlerden habersiz
Sadece bir adim uzagimdasin
Sen bosver veryansinlarimi
İsyanlarimi keskelerimi nedenlerimi
Öyle bir yerdesinki benim icin
Uzakligima inat bir nefes kadar icimdesin...
Selamsevdiğim… Durkızma dinle lütfen Biliyorum Hadigitve bir daha gelme demiştin Kendimiunutmuşum sende almaya geldim Bir süre yürüdükten sonrafarkettim kendimde olmadığımı Geçtiğim yollarabaktım nereye düşmüş olabilirim diye Sanakadar geldi yolum Muhtemelen sende kaldım Beni bana ver de gideyim
Aslında önce gelmemeyi düşündüm Yalnız idare etmeye çalıştım Amasende yoktun ya Üşüdüm
Bir kaç arkadaşıma denkgeldim Nasıl olduğumu sordular Eksik dedim Şaşırdılar Kötü konuştum Yokluğuna verdiler Bağışladılar
Senolmayınca ifade edemedim kendimi Hadi bir zahmet bul da ver bana benigidiyim artık Salona bak çarptığın kapının ardındaolmalıyım Sendedeğilsem şayet hiç uğraşma Kendimdedeğilim zaten
Hayatımı sürdürmek içinseni tanımadığım yılları mı hatırlamalıyım? Aklım sendeykenbeni bulmak bana çok zor gelir biliyorum Hangi yanımdan bu denlisindin içime? Bu kadar sen olmak vebendeneser kalmamış olması gidiyor gücüme..
Aşkınsevgiliyebürünme halini yaşıyorum farkındayım Aşka bu denli yakıştığım için mi sevinmeliyim? Yoksa tüm kontrolümü gözlerine teslim ettiğim içinüzülmeli miyim?
Aşkın neresine yerleştireyim gurur denen duyguyu? Kendimi kaybettiğimsöylentilerine gülen var biliyorum Seni keşfetmeninbedeliydikendimi kaybetmek Ki baksana bunu ben bildiğim sana bile anlatamıyorum
Doğrusöyle!Sadece iki damla gözyaşınla mı düştüm gözünden? Nedir benikaybetmepahasına hayata dairseni bu denli cezbeden? Sonuvar bu hayatın ve sonunadekbenimlekalmayı beceremedin Hani sevmekgerekirdi insanları Bu cömert halinde banamı yer veremedin?
Derman bulma niyetiyle anlatmaya çalıştığım dert değilsin Hangi gezegeninzamanbirimi işliyor bünyende? Ne kadar çabukunuttun beni? Hanibenimdinsadece! Seni benden nasıl aldın dakendinisahiplendin!
Bitsede sözü gitse diye bakangözlerinilk kez canımı yakıyor İşte bundandır bu denli keskin cümleler sarf ediyorolmam Canınyanmalı! Yanmalı ki nerende yer ettiğimi bilmeliyim İstenmediğimi bildiğim halde buonursuzdavranışımdan dolayı Ya çoksevdimseni ya da sadece deliyim
Tamam gidiyorum Sende kalsın aklım ki artık yaramaz bir işime Tarafından sürgün edildiğimin resmidir gidişim Üstüneyıkılsın bu an Tüm benliğini sarsın ki üşüme Sen hoşça kal Bense sensiz
bana şah damarimdan daha yakın olana sığınarak! hala acinin acemisiyim ve hala sensizliğe bakamaz gözlerim!
şimdi ikimizde geceleri çok farklı birimiz başini yastiğa koyuyor birimiz bir yabancinin omzuna ve...ikimizde farklı başliyoruz gune birimiz uykusuz kalmiş birimiz yarin koynunda!
usulca yumdum gozlerimi sana gelen tüm yollar ölüm olsada sen bilmedin... ben zaten senin yüreginde yüzlercekez öldürmüştüm kendimi bu yollar neki!!
gurur,kaybedenlerin acizleri maskesiymiş sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmiş yüregimde sevgiyi buldugumda anladim...
bilemedim... sevgi yitirmekmiş herşeyi ugruna ölmekmiş yaşarken sevdigin sevginin kıymetini bilmeyince bana kalan çekip gitmekmiş usulca bilemedim...
belkilerimin keşkeye dönmesinden korkuyorum son sözüm... asla dönme giden ben olursam keşkelerde bogulurum asla dönme nasil olsa unuturum...
ödünç degildir tekliğim... hiçbir kaçiştan alinti degildir firariliğim ben yalnizca sana hasretim
ince bir yağmurla başladı bu sabaH Baharın sıcaklığı yok dizlerimde. Ağacın yeşil yaprakları kandırmasın şaiiri. Hepsi bir tak olmuş yalan hayatın içinde. kulağıma gelen yağmur damlası sesleri,bir kaç pişmanlık besleyen geceyi...
yağsın yağmur.
bereket olsun toprağa
yaşanmışlık katsın hayata.
dün yoktun yağmur gözlüm.ama bu yağmur seni bana getirdi.beni kendimden sürükledi.adımın önüne getirdiğin her sıfatın varlığı kulağımda duyulan..
ahh şimdi yanımda olsan....
beraber yol etsek patika yolları.yüzüne yapışan saçının her bir telini,elimin tersiyle silsem yüzünün çehresini.
kabarık duran saçların şikayete gebe kalsada
yinede gel yanıma..
bulutla işbirlikçi olup yağdırmam yağmuru üzerine.
sen yeter ki gel içime...
geçiyor zaman ,gidiyor hayat.bugünün cazibesine kapılıp yarın yaşayacağını sanıyor insan.ama hayat geçmişten ibaret oluyor çoğu zaman.geleceğe biçilen umutlar bir ateşin savrulan külleri gibi..sen bu gece gelmezsen yakarım içimdeki çocuk sevgimi..
korkmak istemediğim,gerçekte kafamdan atamadığım ölüm korkusu alıyor hayallerimi benden.
şimdi ikimizde geceleri çok farklı
birimiz başini yastiğa koyuyor
birimiz bir yabancinin omzuna
ve...ikimizde farklı başliyoruz gune
birimiz uykusuz kalmiş
birimiz yarin koynunda!
ıssızın karanlıklarında yaşamak aşkı… …yok olmak siyahın en güzelinde içinde meleğin saflığı …şeytanın acımasızlığı olan biri ile karşılaşmak çok mu zor… günlerce / gecelerce beklerim karanlığın belirsiz duraklarında seni….
şeytan bile olsa bir tarafım… …zarar veremem …istemez misin kanın damarlarında hızlı aksa…. …hızlandıkça yaksa bedenini …karanlıklardan korkmadan yaşamak istemez misin beni…
bir an olsun hediye edemez misin ruhunu ruhuma… ….ölüm olsada sunumum avuçlarımda buz tenim yaklaşıyorken sana… …açıpta kollarını ¿____________beni ölesiye sevdiğini söyleyemez misin____________?
Kaçıncı yanılışım bu !
Bir tekneye atlayıp da denizin , o en erişilmezin ortasında kaçıncı yalnız bırakılışım !
Gücüm yok
Taakatim yok alıp da elime kürekleri çekecek
Çekip de kürekleri geri dönecek !
Böyle biçare , böyle yalnız , böyle ıssız .....
Kaldım daha önce de evet ve ama bu hani tamda tamam derken bir kere daha işte !
Heveslerim , umutlarım , tüm mutluluklarım alındı yine ellerimden
Çalan kim !
Kapıp kaçan kim
Koşsanıza peşinden , yakalasanıza !
Düşününce şimdi nasıl da zor geliyor , hayat boyu süreceğini bildiğim o mahkeme kapısından girmek içeri
Hakkımı aramaya kalkmak hiç bitmeyecek bir kitabın ön sözü olarak kalmak olacak , biliyorum !
Önsöz okunacak , sırası geçecek ama kitap hiç bitmeyecek !
Biliyorum
Yaşadım çünkü !
O giriş paragrafındaki en afilli cümle oldum daha öncede
Anlayarak okumak , okuduğunu anlamak öğretildi bana , girdiğim bütün türkçe derslerinde
Ahhh çocukluğum
Ahhh kanayan dizlerim
Fasülyedenmiş verdiğin acı , yüreğim kanıyor artık ,
Bilir misiniz acısını
Hepiniz mi kaçırdınız dersleri söyleyin !
Hep birlikte mi kaçtınız okuldan anlatın !
Nerdeydi aklım
Kocaman bir sınıfın içinde , kahverengi bir sıranın üstünde , dev gibi bir yalnızlıkla oturuyorken kimdi gözlerimi kapatan , görmeyeyim diye daha en başından en sonunu !
Toplayıp da gücümü atabilseydim üstümdeki o karabasanı , görebilirdim şimdiki bu eşsiz yalnızlık senfonisinin ilk parçalarının yapa boza nasıl bitirmeye başlandığını taa o zamanlar
Uzun cümlelerden sıkıldım !
İçerimdeki sızıyı kalabalık kelimeler eylemleriyle çoğaltmaktan yoruldum !
İçinden çıkamadığım bu kuyudan , çıkmak için güç aldığım her elin terkinden usandım !
Demiş ya kim dediyse işte ;
-Herkes Hakettiğini Yaşar-
Ağzımın payını aldım
Hakkımı da
Mavi ütopyalarım iç ceplerimde ....
yine boğuluyorum içimdeki sancılarla..
atamadığım çığlıklarımla...
Sanki atacağım tek çığlıkta tüm dünya yıkılacak..o kadar güçlü bir çığlık ki içimde..
alınan her nefes bir insana bu kadar acı verirmi?..
terk edilmiş bir geleceğin hayali karşımda..
hatta kaybolma kelimesinin anlamını yitirecek kadar bilmediğim bir yerdeyim..
burda geleceğin esamesi okunmuyor..bilinmiyor burda gelecek ve hayali kurulmuyor..
burda sadece;geçmişte bir zamanın boşluğunda yaşadığın belki mutluydum
diyebilecek günlerinle geçiyor günler..
bugünü ve yarını düşünmeyecek kadar yorgunum..
karanlığın içinde ve esen rüzgara meydan okuyan bir mumum..
rüzgarın beni söndüreceğini bile bile meydan okurken,bir nefesin beni söndürmesine izin verdim..
bir daha beni yakmayacağını bile bile..
bugün yine boğuluyorum içimdeki sancılarla.. ve atamadığım çığlıklarımla..
gece ağır ağır,yüklendikçe yükleniyor üstüme..
uyumayı unuttuğum yatağımda oturamıyorum bile..
sığmıyor yüreğim..bu odaya,eve,... bu dünya Ya...
sığmıyor....!
boğazımda yutulması imkansız bir düğüm..
Yok artık tutma ellerimden ben öldüm...
O kadar belirsiz ölmüşüm ki Ben öleli aylar olmuş Ama hala yaşadığımı sanıyorlar...
Farketmiyorlar bakışlarımdaki boşluğu, Gülümsememdeki bilinçsizliği, Konuşmamdaki monotonluğu...
Ben öleli aylar olmuş, Yasımı ise bir tek ben tutuyorum..
artık içimdeki küçük kıza hoşçakal dedim
bana ait olmayan siyahımı içeri davet ettim... Ve belirsiz bir şekilde uykuya daldım kendimce..
Eğer bir gün gidersen
Sensizliğe hiç alışamam.
Yokluğun,
bir kış sabahından daha soğuk gelir.
Tükenir kan revan içinde ömrüm
Karanlıklara mahkum olurum...
Bir seher vakti ellerimi açıp
Seni dilersem Tanrı'dan
Ve sen yine gelmezsen!
Yüreğim düşer ayak uçlarıma
Karaya boyanır her yer
Kendimle başa çıkamam...
Ve bölüyorsa uyku uyumayan düşlerinizi ölüm ,
Mabetsiz saklanan şaraplar kadar eskitirler hatalarınızı..
Ve nefretler koyunda sevişirken ruhlar
Kolları birbirini dolamaksınızın içlerinden geçip gider sakladıklarınızı.
Şimdi fısılda! En büyük çığlıkları atacak kadar sus .
Piramitlerimde gün ışığı görmeden.
Eriyen onca gözden , söylenen onca sözden yitip giden uyunmadan görülen düşten farkı yoktur görülen maddesel benin. .
Kıvrılıp yatar topraktan fırlayan ceninim
Beni oraya sokan, ellerini kan bürümüştür hayaletlerin.
Ettikleri çığlıkları bi anda duvarlarda sakladıklarında .
Sembolleri yok olmadan önce çizecektir tecavüz sahnelerini..
Şimdi fısılda! En büyük çığlıkları atacak kadar sus .
Ve tavizlerinizi çıkartıp kanatlarınızı iade ettiğinizde adı melek olan şeytana
Ve ellerini tutan kelepçelerden, görülen etten daha karanlıksa için
Şimdi!
Fısılda.
...
Son kez!
...
En fazla konuştuğun gün ve son kez çığlık atacak kadar sus.