Bir müslüman hanımın giyinişi nasıl olmalıdır?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanın Allah'tan başka dostu yoktur.
Rabb'im, hakkıyla dost kullarından eylesin.amin

Nisa Suresi, 139. ayet: Onlar, mü'minleri bırakıp kafirleri dostlar (veliler) edinirler. 'Kuvvet ve onuru (izzeti)' onların yanında mı arıyorlar? Şüphesiz, 'bütün kuvvet ve onur,' Allah'ındır.

Gayet de allah’tan başka dost edinebiliriz. Allah müminlerin dostluğunu teşvik eder hanımefendi...

Kadınlarda olmasa dini konularda kimlerden bahsedeceksiniz acaba? ^^
Zaten benim dinden tek anladığım ve herkesin dilinde olan kadının namusu, kadının giyimi, kadının saçı başı, kadının makyajı vs.

Nisa Suresi, 139. ayet: Onlar, mü'minleri bırakıp kafirleri dostlar (veliler) edinirler. 'Kuvvet ve onuru (izzeti)' onların yanında mı arıyorlar? Şüphesiz, 'bütün kuvvet ve onur,' Allah'ındır.

Gayet de allah’tan başka dost edinebiliriz. Allah müminlerin dostluğunu teşvik eder hanımefendi...

Siz allame bir Hocaefendi’ye benziyorsunuz. Rahlemi aldım size geldim. Sizden önceki hocam benim oğlum bina okur, döner döner yine okur der şaplağı atardı. Siz öyle yapmayın

Yani bence mesajım bu başlığa yakışan en güzel cevaptı. Daha az önce bir kadının katledilmesini konuştuk, herkes isyanını dile getirdi, sonra gelip bir kadının giyiminin nasıl olması gerektiğinden bahsediliyor. Komik.

Sevgili juju hanimefendi,
Başlıkta bir kadın nasıl giyinmeli demiyor
Musluman hanım nasıl giyinmeli diyor
Burada Allah'ın emrettiğini tartıştık.

Ha dileyen dilediği gibi giyinmeli
tercihlere sonsuz saygı elzemdir.
Sevgiler

Son düzenleme:
Tabii ki siyah çarçaf.

Spor bile yapılabiliyor, esnek, nefes alan kumaş, ter tutmaz, koku yapmaz, hafif, yazın serin tutar, kışın üşütmez. Gel abla, bir ödüyor üç alıyorsun, eşine ver o bile giysin, gel abla gel.

:OdvV24:

1CPkA5.gif

Tabii ki siyah çarçaf.

Spor bile yapılabiliyor, esnek, nefes alan kumaş, ter tutmaz, koku yapmaz, hafif, yazın serin tutar, kışın üşütmez. Gel abla, bir ödüyor üç alıyorsun, eşine ver o bile giysin, gel abla gel.

:OdvV24:

1CPkA5.gif

Ticaretini mi yapıyorsun yoksa? :D Güzel reklam. :D

Din üzerinden espri yapmak ciddiyetsizliktir.
Beyler, ciddiyet lutfen!
Fikirlerinizi daha ciddi ve saygi cercevesi
içersinde yaparsaniz sevinirim
Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri