Bir kürk palto için ?

• Kullanıcı Mueddeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü

BİR KÜRK PALTO İÇİN…..

25-45 koyun-kuzu

20-30 evcil kedi

12-15 yabani kedi

15-20 köpek

30-300 fare

10-30 tilki

60-400 sincap

20-30 kanguru

30-40 tavşan

3-30 kurt

10-30 susamuru

8-15 vaşak

60-70 kokarca

30-40 opossum

6-10 fok

6-8 puma

30-80 vizon

ÖLDÜRÜLMESİ GEREKTİĞİNİ BİLİYOR MUSUNUZ ?????

eee sonra kürk giyen hanımefendinin köpeği ölünce de kıyametleri kopartır.

Diğerlerini biliyorum da opossumu duymamıştım, nasıl bir canlı ola ki?

Ben o kürke elimi süremem ya.. Iyyyy düşündükçe tüylerim diken diken oldu...

Evet biliyordum malesef, canlı canlı derilerinin yüzüldüklerini biliyor muydunuz ?

Evet biliyordum malesef, canlı canlı derilerinin yüzüldüklerini biliyor muydunuz ?
Evet malesef biliyorum , ve üzerindeki kürklerle insanların meydanlara inip hayvan hakkı diye bağırmalarına deli oluyorum.

Bülent ersoya mikrofon uzatmıştı bir gazeteci, üzerinizdeki kürk gerçek mi diye , gayet gururlu bir şekilde "aa tabiki gerçek ayol" demişti. Çok iyi bir şeymiş gibi övünerek söylemişti

forumda kürk sahibi olan var mı çıksın ortaya :)

Evet malesef biliyorum , ve üzerindeki kürklerle insanların meydanlara inip hayvan hakkı diye bağırmalarına deli oluyorum.

Bülent ersoya mikrofon uzatmıştı bir gazeteci, üzerinizdeki kürk gerçek mi diye , gayet gururlu bir şekilde "aa tabiki gerçek ayol" demişti. Çok iyi bir şeymiş gibi övünerek söylemişti

Bu durumu sadece Bülent Ersoy'un atmaya gerek o sadece meydan da olan birisi. Bir de şunu eklemek istiyorum kürk giyip de hayvan haklarını savunanı hiç görmedim ben :)

Bu durumu sadece Bülent Ersoy'un atmaya gerek o sadece meydan da olan birisi. Bir de şunu eklemek istiyorum kürk giyip de hayvan haklarını savunanı hiç görmedim ben :)
Tabiki giymeyen mi var ? En son olan olay herzaman akılda kalır.
Ben gördüm :) Sokak hayvanlarını koruyorlar sözde.

Neyse :) yorumunuz için teşekkürler

Geri