Bir küçük itirafta benden

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 1210 gün önce görüldü
Babam bana küçükken bir kez vurmuş.
Bazen diyor o tokat yüzünden sen benden uzaklastın, artık beni sevmıyorsun diye. Benim soguk bir yapım var nedenini bilmiyorum ama aslında tanıdıkça ne kadar sıcak kanlı biri olduğumu herkes bilir. He babacım o sogukluğum tokat yüzünden değil hatırlamıyorum bile bana vurduğunu nasıl sebep olsun :D Bıraktığımı sandığın sigara yüzünden o. Kokmayayim diye pek yanına yaklaşmıyorum. Söyleyemesemde seni çok seviyorum :dyg::dyg::benmi:

Son düzenleme:
aaa pardon hanim abla ben seni erkek sandim ya. operim falan dedik ama affet o.O

sorun değil :D
bende seni bayan sanıp bende öperim yazmıstım snra bi baktm bay yazıyor değiştim :asd:
olur böyle şeyler :benmi:

ahahahah harbi mi shshshdj

yaa tapatalktan giriyorum da ben inceleme firsati olmuyor. kusura bakma bacim :asd: (bacim diyorum ki asiliyorum sanma)

ahahahah harbi mi shshshdj

yaa tapatalktan giriyorum da ben inceleme firsati olmuyor. kusura bakma bacim :asd: (bacim diyorum ki asiliyorum sanma)

tmm yanlışlık olmuş işte :D
senınde resim bayan var diye öyle sandım hiç bakmak aklıma glmedi son anda görmesem tüüüü :benmi::benmi: ayyy büyük bir yanlış anlaşılmadan son anda yırttık :asd:

tmm yanlışlık olmuş işte :D
senınde resim bayan var diye öyle sandım hiç bakmak aklıma glmedi son anda görmesem tüüüü :benmi::benmi: ayyy büyük bir yanlış anlaşılmadan son anda yırttık :asd:
evet oyle oldu valla [emoji23] neyse konunu dagitmayayim umarim bigun baska biyerde karsilasiriz gshsjsjf

evet karsilasalim bencede. carpisalim kitaplarin dussun.bende toplayayim sonra sen yoluna ben yoluma sgshdh[emoji14]

soğuk kızlar erkek arkadaş edinmede hiç zorlanmıyor o yüzden sordum [emoji1]

Simdi babana konunun linkini vatsaptan atiyorum. (:

evet karsilasalim bencede. carpisalim kitaplarin dussun.bende toplayayim sonra sen yoluna ben yoluma sgshdh[emoji14]
:trip::trip:
içme o sigarayı :)
iççem bananeee:trip:
soğuk kızlar erkek arkadaş edinmede hiç zorlanmıyor o yüzden sordum [emoji1]
evet öyle ama ilgilenmiyorum :benmi:

Simdi babana konunun linkini vatsaptan atiyorum. (:

nerden bulcan numarasını :D
hemen gidip whatsappını kapatm bari :nee:

Babam hala tokat yüzünden diyor, ve ben hala sigara içiyorum.

Bazen hala tokat yüzünden diyor.
Keşke hatırlasam :d Nasıl vurmuşsa artık demek ki hafıza komple gitmiş bende :p

Geri