Bir köpeği 100 milyon müslümana tercih ederim.!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
ABD’li siyasetçi valentina gomez kaşarlısı katıldığı bir programda”Bir köpeği 100 milyon müslümana tercih ederim”dedi.! Kaşara bak sen nereden alıyor bu cüretti..

Piers Morgani yillardir takip ediyorum cok sert ve provakatif tavri vardi muslumanlara karsi, simdi bakiyorum son yillardaki yorumlari daha insancil daha kisisel yargiliyor. Degisti mi fikirleri dersiniz ?

Fikirlerini iğrenç olsa da böylesine açık açık gösterme dürüstlüğünde bulunana, bu zihniyete sahip olduğunu gizleyip sinsice hareket edenlerden daha büyük saygı duyuyorum. Bu kadın en azından mertçe ifade ediyor ve her yerde oturup tartışabileceğin bir kadın. Fakat toplum olarak eski bir geleneğimiz vardır. Onlar bir köpeği tercih ederler ama biz inançsız da olsa bir mazlum için koca bir orduyu ayağa kaldırabiliriz. Arada bir duruş farkı olmalıydı zaten. O sebeple her ne kadar kötü günlerden geçiyor olsak da iyi ki bu topraklarda doğmuş ve Türk olarak dünyaya gelmişim.

Amerikalılar böyledir algısı oluşmamalı. Bir kısım insanda müslümanlara önyargı var ama bu kadın siyasi prim için aşırı derecede ileri gidiyor ve kasıtlı bir şekilde. Sivil halk bu kadar ileri gitmiyor. 11 eylül sonrası müslümanlar hakkında kötü imaj oluştu malesef. Bu kadın bilerek böyle yapıyor çünkü menfaati var, elde etmek istediği yüksek mevkiler , makamlar var. Ama yinede sağlıklı bir insan ne olursa olsun bu şekilde konuşmaz, davranmaz. Aşırıcı, ırkçı, psikiyatrik bir vaka olduğunu da düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu tür tiplere önem vermemek gerekli.
Eleştiri ayrı, hatalara işaret etmek ayrı, ........ populizim ayrı. Bu tipler rüzgara göre konuşur.

Kendisi kesin yahudi kanı taşıyor. Onun bunun çocuğu 😎

O zaman o meshur videoyu hatirlayalim
Call 911

Geri