Bir kızın yapmaması gerekenler..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ayakta küçük tuvaletini yapmamalı.

Aslında kız veya erkek fark etmiyor, biri yanımda uhrevi bir ses tonuyla sevgilisi ile konuşuyorsa gider misin diyorum.

Bir #KADIN başında erkeği yokken o varmış gibi davranmalı ;)

Sürekli ağlak olmamalı.
Güçlü olmalı en azından gözükmeyi denemeli.

Bir insan sizinle tanışmak isteyince hemen ''bu beni öpecek, pis sapık, hayvan, gerizekalı, öküz, ülkede kadına taciz var'' triplerine girmeyin.

Bizim Willem ( kral oluyor kendisi) yapmamaniz gereken herseyi yapin sinirlari zorlayin , hatalarinizla yuzlesin ve bilin demis kizlarina. Bence mantikli .)

Başkaları için yaşamamalı,
Kimsenin emrine amade olmamalı,
Çok sevmemeli.

Ataerkil bir toplum olduğumuzu ve Bir bayan olduğunu bilmeli ve ona göre hareket etmelidir. Ulu orta küfür etmemeli, ulu orta keşler gibi sigara içmemeli, bağcılar oturuşu misali takılmamalı :)

sevgilinizin instagramda tüm fotilerini beğenen kıza, sevgilinizin yanında "bu ırıspı da tüm fotilerini anında beğeniyor" demeyin. kız sevgilinizin öz kardeşi çıkabilir ve aranız açılabilir. :((

Burada yazılanların hiçbirini umursamaması gerekir.
Ne yapıp ne yapmayacağına kendi karar verebilir.

Herkes saçma sapan şeyler yazmış, arkadaşlar ve ulu Yunanlılar; bir kızın yapmaması gereken tek şey sarımsaksız kerevizdir, yapması gereken şey ise sarımsaklı kerevizdir.

-Fayn tenks yu.​

Bahsedilen diğer konuları geçersek eğer; Alkol almaya alışık olmayanlarının alkol almamaları, alıyorlarsa da alkol sınırlarını bilmeleri ve mümkünse kendilerini kaybedip kusmamaları en büyük temennim.. Işık hızıyla gözümden düşüyor kendileri.. :somurt:

Sevmiyorum böle dikte etmeye çalışan içerikleri.

Kendine yapılmaması gerekenler listesi hazırlamak
Hayatının idaresini bir başkasına teslim etmek
Eğitimden yada kariyer hedeflerinden vazgeçmek

Sırf başlığın ne kadar çok saçma olduğunu hayal edemediğim için yazdım bu mesajı.

istemediğin şeyleri yapma işte

Sex, net. Cunku yaparsa kadın olur.

(İlk taşı en günahsız olan atsın)

Geri