mahallenin önünde güzüllik salonu var türkçe bilmiyom nedir yani bayanlar süslüniyor sac felan kesme fön neyse bir müsterisi var orda çalışan kızın 2 3 kere gördüm müşterisini hoşuma geldi mahallenin çoçuklarından soruşdum o kız kimdir neçedir nerden geliyor vs

dediler salonda çalışan kızın arkadaşı unut sana el vermez zaten vak olmuyor peşine düşüm felan içen zamanlarım iydi mahalledeki çoçuklarda sabahdan akşama kadar salonun önünde hava atarlarmış neyse içmişdim sarhoş geldim mahalleye şarhoş halda eve giremezdim arabanı düz kaldirdim salonun önüne uydum sabah bakdım çamı dövüyorlar bi bakdım kız komşu sana zahmet arabayi cekermisin kapıyı salonu açayım o kadar içmişimki beyin taşla bir farkı yok neyse arabayi cekdim çıkdım bir sigaret çekdim

bakdım çoluk çoluklar dışarı çıkdı çağırdım çoçukları gidin bana bir şeyler alın içim bira aldırdım içdim sabah sabah kahvsltısız ;) 1 2 3 içdikden sonra beyin normal oldu yine içdim sarhoş olunçaya kadar girdim salona

sank kaplan kalbi varmış gibi içdikden sonra zaten insan kaplana döner
kızın ismini bile bilmiyom salondakinin içerdekiler şokve korkmuşdu dediler bu sarhoş salona neden girdi kız bana komşu demiş di diye bende dedim komşu şuraya sarı saçlı spör giyim tarzında kız geliyor onun ismi veya numarası kız şok oldu ilk dedi Sahib bırak senin tarzın deyil dedim sorun olmaz numarasın ne zaman vereçen dedi veririm amma benden almamısın

neyse numaramı aldı kız çıkdım bakdım arıyor neden bu kadar içiyon her kes seni sarhoş tanıyor felan amma bu mahellede çoçuklar terbiyesiz bütün günü manyak gibibalırlar buraya felan amma biz seni bir evden dışarı çıkan zaman görüyoz ve her zaman sarhoş gelirsin muhabbet edersin mahellede içirdersin çoçukları felan konuşdu dedim kim ne düşünüyor düşünsün ben yiyib içenim kavkam yok kimese saf atmiyom kazaniyom sagima soluma harcliyom

dedi o kızı ne yapaçan erkeyi var dedim ne olsun ver numarasın

bana dedi hatrıma deydin sordum ne den söyledim erkeyi var sen israrla diyon ver dedim bayanmiyimki erkeyi var var çani sagolsun bizde erkeyik

kız bana dedi anlamadinmi sordum neyi vermek istemiyorum dedim neden söyledi senden hoşum geliyor hep seçildin huyunla tarzınla burdakilerden kıskanıyom seni

bende niye yalan söylüyüm yalandan dedim benimde senden hoşum geliyor

öbür kızı unutu verdim bunu yakaladım

yanı kız itiraf etmese nerden bileçekdim baya bir olduk sonra anama haber yetişmişdiki

sahib burdaki kızlarla oturub duruyor anam bir gün gitmiş salona girmiş çoçuğumdan uzaq durun demiş kızda bırakdı beni

itiraf etmek iyidir
Sent from my iPhone using Tapatalk