bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Konu sahibi son olarak 3678 gün önce görüldü
Herkese merhaba arkadaslar ben formda yeniyim oncelikle.evet bizim sinifta sevdigim bir kiz var fakat onuda benden hoslanigini anliyamiyorum bir gun bu kiza birsey soylerken duymadi ve bir daha soyle anlaminda bana heee dedi ve sonrasinda goz kirpti,smac falan ogretirken vucuduma falan dojunmuslugu var ve tavirlari normal ve bazen dedigim seylere gulumsemekte.hic kirmisligida yoktur beni.evet bu kiz benden hoslanyomudur.hoslaniyorsa nasil acilacagimi soyliyebilirmisiniz. simdiden tesekkurler?

Onun seninle ilgilenmesi için fırsatlar yakala
o alışsın sana seninle vakit geçirmesini sağla
adı konulmamış bir ilişki gibi düşün
sonra da baktın sensiz yapamıyor açılırsın
bekle bir süre acele etme derim
o sana geldikten sonra olur bu iş

Kolej kantininde macciato icmeyi oner , dikkat et umarim berke die bi kankasi yoktur yoksa ekmek kapin kapanir bro

Fevkaledenin feykinde bi konu olmus bi dahakine dikat et vucuduna dokundugundan fatura kiza cikmasin

smaç atmayı öğretirken aklında kadir inanırı canlandır sımacı bas sonra kıza tokatı at evinin kadını çocuklarımın anası olacaksın de. baktın olmuyo kaçır kızı umudunu stockholm sendromundan yana kullan. ben de eşime aynısını yaptım şu anda 3 tane çocuğumuz var

1.tatile girecez isleri hizli ilerletmem lazim 2.okul kolej degil browni falan alsam olurmu 3.fatura kiza cikmasin derken? ;; 4.niye?

1.tatile girecez isleri hizli ilerletmem lazim 2.okul kolej degil browni falan alsam olurmu 3.fatura kiza cikmasin derken? ;; 4.niye?

Dostum her sinyali isiklari yakmak olarak algilama , kizin senden hoslandini solemesini bekleme ayni rutinleri devam ettir her hafta citayo kizin nabzina gore yukselt sonrada acil adim atmayi beklerken yada aticak die beklerken senden haric kosar adim biri gelir sonra dizini doversin kizin olmadi halde . Sirf sana goz kirpti diye arabesk rapciler gibi ask emaresi sayma seni kankisi olarak gorme ihtimali %90 cunki sen kiz icin vaktini iyi degerlendiren yardim sever bir arkadassin su anlik bu olayi yavas yavas karsilikli fedakarlik ve jeste donusturmedin surece kizda bir romantiklik zemini dolayisiylede kopru kurma isleminde basarisiz olursun

Ozetlersek

Ona sormadan onun sevdigi seyleri ogrenip jest yap nasil olur bu onuda sen bulucaksin ufak bi tuyo "kizin derdini dinle" bayanlar kendileriyle ilgili dertlerini dinleyen erkekleri duyarli bulur

Bunlari dene "B" planina geceriz olasi bi yanlis kabloyi kesip geri sayimi tekrardan devreye sokma agninda

kardeşim kız ın sevdiği şeylerden sadece bir voleybolu biliyorum.ondada dün gözüne güneş mi ne geliyomus benim yerime geçmesini söyledim öyle bir centilmenik yaptık.bu arada kankası olarak görmüyodur çunkü o kadar içli dışlı değilim ama yinede gülümseme ve orta bir muhabbetimiz var genelde lafi ben atarım

kardeşim kız ın sevdiği şeylerden sadece bir voleybolu biliyorum.ondada dün gözüne güneş mi ne geliyomus benim yerime geçmesini söyledim öyle bir centilmenik yaptık.bu arada kankası olarak görmüyodur çunkü o kadar içli dışlı değilim ama yinede gülümseme ve orta bir muhabbetimiz var genelde lafi ben atarım

Devam moruk sen iyi temiz bi kardese benziosun , ayrica hamama giren terler
Yukarda yazdiklarindan tam olarak yenge adayimizin hislerini cozemeyiz ama senin icin tavsiyelerde bulunabiliriz is sende bitio yani

Ben sana söyleyeyim.
Kız senin için olursa olsun, olmasa da çok bişey kaybetmem diye düşünüyordur.

Böyle düşünen bir kıza da sadece "çıkalım mı?" diye sorsan yeter. Çok şey yapma yani.

kendini biraz öv eşim benzerim yok,eşim sen ol benzerimi beraber yapalım de.abisi gelip seni vurmazsa kesin kabul eder.
şaka bi yana asla bi kıza seni seviyorum deme :D
beğendiğini belli eden sözleri söyle ama aşk meşk olayına girme yoksa sana girecek olanı ömrün boyu çıkaramazsın.
kadınlar hiçbi boku unutmaz 8 yıl sonra,bugün söylediğin cümleyi bile hatırlatıp sana karşı kullanır.
kaç yaşındasınız ayrıca?

Geri