Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siz hiç farketmediniz mi sahiden kadınlar aşık olunca en kızılacak şeylere bile gülerler yüzlerinde aptal bir gülümseme olur herşeye olumlu bakarlar mesela benim gözlerim parlıyor :d
Ağzı açık Leyla misali Sjsjsjsla la la la laaaa laaaaaaa misalii .p
www.instagram.com
Geçti+ romantikben direkt bu moda geçiyorum.dfşkfd
![]()
Burcu, Instagram: "Kocamda kocam😂 #koca #kocam #kocamdakocam #evimindireği #gözümünbebeği #goncagülüm #eşim #mizah #fyp #komik #reels #fypシ #instagood #komikvideolar #instalike #komikpaylasimlar #mizahtürkiye #mizahin50tonu #mizahınadresi #mizahtürki
12K likes, 356 comments - hayatinicindenrenklerim, September 5, 2024: "Kocamda kocam😂 #koca #kocam #kocamdakocam #evimindireği #gözümünbebeği #goncagülüm #eşim #mizah #fyp #komik #reels #fypシ #instagood #komikvideolar #instalike #komikpaylasimlar #mizahtürkiye #mizahin50tonu #mizahınadresi...www.instagram.com
aşk bana yakışmıyor mu ama serçiko…….Geçti+ romantik
Hocam eskiden kızlar evlenmek istediğinde dama çıkıp miyavlarmış. Bu geldi aklıma yazınızı görünce kfjfjfnPilava kaşık diker
Adı aşk olmasaymis stock olurmuş aşkın adı o denli yani ahahaaşk bana yakışmıyor mu ama serçiko…….