Bir kızı üzmeden reddetmek nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Bir kızı üzmeden sizden vazgeçmesi nasıl sağlarsınız kendiliğinden bırakıp gitsin işte kalp kırmadan üzmeden en doğru sonucu arıyoruz.Değerli fikir ve düşüncelerinizi alayım

durumu biraz daha aç, şu an sevgilin mi yoksa sadece sende gözü olan biri mi?
sevgilinse aldattığını söyle

Parsa karacombam nedir senin bu kizlardan cekdigin :p
Istemedigini acik acik soyle :dusun:

Allahin zamparasi :honk:

Eğer kız sana aşıksa bahsettiğin gibi onur kırmadan hayatından uzaklaştırmanın bir yolu ne yazık ki yok.Yapman gereken bir gün başbaşa sohbet etme fırsatınız olduğunda, olumlu/olumsuz duygulardan yontulmuş,net cümlelerle ona artık görüşmemeniz gerektiğini yada ona karşı duygusal manada bir şey hissetmediğini söylemelisin.Bunları ona demedikçe yada hissetmirmedikçe sana daha çok bel bağlamasına vesile olmuş olur,ileride ona daha derin acılar yaşatırsın.

onu nasıl uzaklaştıracağın konusunda böyle eziyet çektiğini bilse inan daha çok üzülür
dürüst davranman en iyisi

amaç uzaklaştırmak,soğumasını sağlamaksa ilgilenmeyi,eskisi kadar sık aramayı&mesaj yazmayı bırakıp senden beklemeyeceği davranışlar sergilemen biraz uzun ama daha az can yakan bir yol sanırım.

iğrençleş, yanında geğir osur koltuk altından osuruk sesi çıkar falan

Açık ve güzwl bir dille ifade edilmesi,uygulanacak diğer yöntemlerin hepsinden iyidir.

Seni seviyorsa üzülecektir elbette ama herşeyi dürüstçe anlatman lazım oyunlara filan gerek yok düzgün bir şekilde anlatıp hayatınıza bakmalısınız :)

Durumu şöyle açayım mecburi olarak hergün birbirimizi görüyoruz aynı iş yeri ve üst mevkide calısan ve bana yapabilecek çok seyi olan birisi 4 ay öncesi kısa sürelide olsa bir ilişkimiz oldu ayrıldk bittiyle olmadi yine mecburi mesajlarina yada telefonlarina bakmak zorunda kaliyorum işin çapkinlikla alakasi yok ilişkimin oldugunu bildiği halde vazgeçiremiyorum karsıma alıp dürüst ve dobra konuşmak fayda etmedi üzmek ve kırmak istemiyorum üstüm olduğu için değil hem kalıcı hasar vermiyelim hemde iyi birisi benden arkadaşliktan öte bişey beklemesin ask olayi olarak benden soğusun ama bana düşman olmasın istiyorum çaresizim dostlar eğer bu durumu çözemessem kendim zor durumda kalacam Kaiken kanky sen kızsın başkanım bak çözüm üret benle uğraşma ağzını burnunu kırarım

Durumu şöyle açayım mecburi olarak hergün birbirimizi görüyoruz aynı iş yeri ve üst mevkide calısan ve bana yapabilecek çok seyi olan birisi 4 ay öncesi kısa sürelide olsa bir ilişkimiz oldu ayrıldk bittiyle olmadi yine mecburi mesajlarina yada telefonlarina bakmak zorunda kaliyorum işin çapkinlikla alakasi yok ilişkimin oldugunu bildiği halde vazgeçiremiyorum karsıma alıp dürüst ve dobra konuşmak fayda etmedi üzmek ve kırmak istemiyorum üstüm olduğu için değil hem kalıcı hasar vermiyelim hemde iyi birisi benden arkadaşliktan öte bişey beklemesin ask olayi olarak benden soğusun ama bana düşman olmasın istiyorum çaresizim dostlar eğer bu durumu çözemessem kendim zor durumda kalacam Kaiken kanky sen kızsın başkanım bak çözüm üret benle uğraşma ağzını burnunu kırarım

Karacombam senin is arap sacina donmus, tarak islemez :p

Kaba siddet duskunu pis karacomba :p

Memeleriniz, memeleriniz hanımefendi. Bana göre değil. Ben bunları elleyemem... Üzgünüm."​
işte gerçek 1 centılmen böyle reddeder. Çünkü bazı memeler gerçekten ellenmez. Iy.​

İbn misiniz neden reddediyorsunuz?

Reddedilince ne yaparsanız yapın üzülürüz.

Geri