Bir kızı görünce eli ayağına dolanan ne söyleyeceğini unutan erkek o kişiye aşık mıdır?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Bir kızı görünce eli ayağına dolanan ne söyleyeceğini unutan erkek o kişiye aşık mıdır?​

aşıksa acemi aşıktır. Bordo bereli aşıkların ağzı laf yapar, kızı da kendisine aşık eder.

ay bu ben.
ozelde birileriyle konusunca bile heycanlaniom.s öf

Uzaktan aşk oluşmaz ancak beğeni ya da merak meydana gelebilir.
Elinin ayağının dolaşması ise karşı tarafı gözünde abartması ile alakalı olabileceği gibi iletişim kurma konusunda sorun yaşayan birisi de olabilir.

boyle birisi var. herkesle guzel konusup eglenebiliyor, ama ben orada olunca, o kadar kendini rahat hissetmiyor ve heyecanlaniyor ki, ben de kendimi rahat hissetmemeye basliyorum. asik olmasada, bir hoslanti, farkli gormek, gozunde buyutmek veya uzaktan bir begenme olabilir. bak merak ettim yine. acaba ne dusunuyor tam olarak. eger guzel seylerse, bana soylesin, sevineyim yani. memnun kalirim, mutlu olurum. cesaret toplanmali ve konusmaya calismali. reddedilme korkusu olmamali.

Muhtemelen
Çünkü aşıkken ya da bir şeyler hissedince ben de öyleyim…

Hala var mı bu tiplerden 90’larda ne telefon ne sosyal medya hiçbirşey yoktu böyle arkadaşlarıma denk gelmiştim

90larda irc vardi iste yillardir ayakta yikilmadi :d

Geri