Bir Kızı Gıcık Etmek İçin Ne Yapardınız..

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü

• Dış görünüşüyle dalga geçmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kilo aldıgını soylemek

Kullanılan: 1 50.0%
  • Gercegi soyle, sana ne yaptıysa anlat, dürüst ol

Kullanılan: 1 50.0%
  • Tehdit etmek her kızın sinirini bozar

• Bazı kızlar hiçbişeye alınmıyor yemez böle şeyler

• ona zeki olduğunu söyleyerek (imkansız olduğunu bilir üzülür)

• Kullanılan toplam oy
    2

KiLo aLdığını söyLemek her ßayanı Gıcık eder.

kendim gibi olmam gıcık olması için kafi

kafama göre takılırım

saçını çekin.

son şıkkı sonradan okudum. bir kadına zeki olduğunu söylemek ancak sizi daha dürüst biri yapar beyler. ve hiç de imkansız değildir.

Çocuk muyuz Sjsjsj

Neden erkeği değil de bir kız hı

Yüzünde sivilceler çoğalmış.f

Saçının dip boyası gelmiş

ya simdi aklima geldi. kucukken folklor ekibimiz vardi ve sadece 3 erkek vardi ekipte. el ele tutusacagimiz icin gicikligina avuclarini yalardilar veya burunlarini karistirip, ''gel elini tutayim'' hareketini yapardilar. kimse bunlarin elini tutmak istemezdi, yuzunu gormek istemezdi. iste boyle seyler. ula hala aynilar, degismemisler

eskiden saclarimizi cekip kacardilar. itiklemek, ozel esyani alip kacmak, bastan asagi inceleyip en goze batmayan seyi soyleyip buyutmek (ufacik sivilceyi gormeleri rontgen gozleriyle). simdi ki pislikleri de farkli, affedersiniz, ama gaz cikarmak, sinirlendigini gorunce devam etmeleri.. sonra da bana erkek dusmani diyorsunuz. midemi bulandirip bulandirip icimi de dokemeyecegim suralara :d

eskiden saclarimizi cekip kacardilar. itiklemek, ozel esyani alip kacmak, bastan asagi inceleyip en goze batmayan seyi soyleyip buyutmek (ufacik sivilceyi gormeleri rontgen gozleriyle). simdi ki pislikleri de farkli, affedersiniz, ama gaz cikarmak, sinirlendigini gorunce devam etmeleri.. sonra da bana erkek dusmani diyorsunuz. midemi bulandirip bulandirip icimi de dokemeyecegim suralara :d
haklisiniz thalassa hanim
ee hollandada havalar nası

Ona kendiniz için bi zaaf olmadığını hissetirmeniz bir çoğunun ağırına gidiyor.
Bir yandan özgüvenli,entel,olmuş takılıp bi yandan zengin koca hayal eden, cinsiyeti sayesinde erkeklerden dilediği rantı elde edebileceğini sananlar az değil.
Spor salonu gibi yerlerde mikro düzeyde sıkça rastlayabilirsiniz.
Taytimi giyerim istediğimi alırım kafasındaki kezbanlarin orani epey yüksek.
Bunun bir de iş hayatı var,diğer sosyal ağları var falan. Kadın ne değildi? Cinsel obje değildi. Bence de.
Fakat aksini çoğu kadın altın tepsiyle erkeklere sunuyor.

Geri