Bir kızı etkilemek için yapılabilecekler

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Bu zamana kadar hiç uğraşmadım. Uğraşmam da. Olacağı varsa olur olmaz ise herkes kendi yoluna
28.gif

Sakalınızı kaşıyın gömleğinizin kollarını kıvırın bi de bol bol kas

Her kadın çok farklı olacağı için etkilemeye çalışılan kadına göre değişir; ama kadınların %90'ı para, mevki ve statüden etkilenir. Bir de güçlü bir erkek imajı çizin. Mıymıntı, pısırık erkek gibi davranmayın. Ağzınız iyi laf yapsın. Özgüveniniz tam olsun. Kendinizden emin olun.

Bence kendiniz olun....
Yoksa Yarın kendiniz olduğunuzda, Bugün etkilemeye çalıştığınız yanınızda olmayabilir...
Oyüzden farkındalık ya ebediyen olmalı ya da hiç...

ağzım çok iyi laf yapar lethe hanım
slm nasılsınız inşaallah?

Etkilemeye çalıştığınız kişinin karakteri ve ruh haliyle doğru orantılıdır bunun zorluk derecesi. Kimisi için bir bakış atmanız dahi yetebiliyorken kimisi için dağ delseniz işe yaramaz.

Etkilemeye çalıştığınız kişinin aradığı özellikler burada başat faktördür.
Genel itibariyle kızlar hep güvenmek istiyor. Ama nedense çoğunlukla yakışıklı ve mümkünse de biraz zengin birine güvenmek istiyor.

(Söylemeden geçemeyeceğim, Kinyas'ın "başkası olma kendin ol" cümlesi de ayrı bir ironi olmuş)

Düşünüyorum kimler geldi kimler geçti hayatımdan isteyip de kursağımda kalan elde edemediğim kadın olmadı...

Ya ben doğru kadınları istedim ya da doğrular beni buldu..

Koku benim için önemli. Ha bi de özgüven.
Ama saçma salak konusmazsa sevinirim :))

Kimseyi etkilemeye çalışmayın her kadın ilgi alaka ister naz yapar

Ona bakarken dilinizi çıkarıp aşağı-yukarı oynatın.

Belediye Otobüste bi yere tutunmadan gidiyorum, bi numarası yoksa söyleyin ilk durakta inicem

Zekayı konuşturmak gerek. Bilmişlik demiyorum, zeka diyorum lütfen dikkat.

Geri