Bir kıza nasıl açılınır? - Tanımadığım bir kıza nasıl açılırım

Konu sahibi son olarak 4204 gün önce görüldü
Arkadaşlar bunlar benim dediklerim.%50 tutar %50 tutmaz.

Arkadaşlar öncelikle tost-simit gibi birşey alıp yanına gidip gel yemek yiyelim diyoruz.Sonra tamam diyor.Ve oturup yemeğe başlıyoruz.Sonra benim dediklerimi uygulayın.

- Sana birşey söyleyeceğim.
+ Söyle,dinliyorum.
- Ben senden bayadır hoşlanıyorum.Çıkmak istiyorum ama istemiyorsan sen boşver.

+ Eğer kızda gönül varsa "EVET" Der.

İstemiyorsan sen boşver dersen olmaz o iş. Kızlar kararlı ve arkasında duran erkekleri sever

Pat diye abazalar gibi yemek yiyelim ve hoşlanıyorum saçma. Önce biraz ilgilen, hoşlandığını direkt söylemek yerine hissettir. Kızlar lafa değil icraate bakar. Sonrasında zaten her şey akışına bırakır. Eğer gönlü varsa sana tepki verir, gönlü yoksa uzak durur zaten.

Hahahahaj:D
Istemiyorsan bosver dedigi an basicaksin tokadi.p

İstemiyorsan sen boşver, diyen erkeğe hangi kız evet der merak ettim doğrusu. Ben seni karşılıksızda severim diyeydin iyiydi. :p

Şunu bilmek gerek ki Her kızın beklentisi farklıdır Kimi maço erkek sever kimi salon beyefendisi. Fakat bence şu kesindir ki bütün kızların ve tabii ki erkeklerin etkilendiği duygu, özgüvendir. Kendisine güvenen erkek karşısındakine "ben olsam, benimle çıkardım" mesajını verir. önce siz kendinizi beğenin ki sonra karşı taraf sizi beğensin. Fakat bu kendine güvenme olayını abartmamak gerekiyor. Sonuçta karşı daki dağları ben yarattım havasında olmak gerçekten hiç çekici değildir. Güven ile ukalalık arasındaki ince çizgiyi tutturmak önemli. bir de, kıza açıldıysanız, arkasında durun. reddedilince "sen niye üzerine alındın ki, ben seni arkadaşça yemeğe davet etmiştim sonuçta" diye yan çizip, kızı, red kararının ne kadar doğru olduğu konusunda ikna etmeyin. kendine güvenen erkek, red ile de basacikabilendir. ezikliğin lüzumu yok!

Herkez istemiyorsan boşver lafına evet demez demiş ancak bu işte zorlama yok.

Ben bayan olsam "çıkmak" geçen her cümleyi red ederim abi (:
O nedir ya.

- Ben senden bayadır hoşlanıyorum.Çıkmak istiyorum ama istemiyorsan sen boşver.

+ Eğer kızda gönül varsa "EVET" Der

cikmak istiyorum anlamini ben daha cozemedim
bide boyle teklife evet diye cvb veren kiz kendine saygisini itirmish oyle bos yasiyordur.

Biraz zaman vermekte fayda var bence. İlk bir araya gelişte damdan düşer gibi açılma hoş olmuyor olacağı varsa da olmuyor o iş. Ha bi de arkasında durun dediklerinizin reddedilmek dünyanın sonu değil, başka kız mı yok :D Reddedilen erkek psikolojisini bir türlü çözemedim. Zaten benim sana karşı hiç bi hissim yoktu deyip saçmalamalar. Çok komik bir o kadar da aşağılayıcı gerçekten..

:)) O kadar kolay mı oldu yav bu işler .

Eger ayni yazdiginiz gibi davranirsaniz biraz zor evet der :)
kararli , samimi , vazgecmicek olacaginizi gosterip hissettirmeniz lazim , birde ilk hemen evet demez bence kizlar :cici:
seviyorsa ugrasacak der ! bilginize :)

@ForeverHARD Tanımadığım bir kıza nasıl açılırım

Başlık iyiymiş tanımadıgın kızla işin ne?

Önce bir düşün kaç günlük sevgili istiyorsun ondan sonra açılırsın.

@ForeverHARD Tanımadığım bir kıza nasıl açılırım

Başlık iyiymiş tanımadıgın kızla işin ne?

Önce bir düşün kaç günlük sevgili istiyorsun ondan sonra açılırsın.

Nevra vBaşlıkta ben biraz düzenleme yaptım Onun adı Sihirli başlık :p

gemi lazım denizlere acılabılmek ıcın :D

zaaaaaaa. xd

24dhb9f.png

Şaka şaka. Bir kötü espri daha. Neyiniz var ahali?

Uygun bir zamanda konusursun. Az çok muhabbet vardır arada. Tavırların ile konuşmadan önce hissettirirsin. Yolda gördüğün ilk kıza açılacak halin yok ya. :)

Geri