Bir kiza kafayi takmak

Konu sahibi son olarak 640 gün önce görüldü
Var boyleleri kiz istemedikce takar

kaçan kovalanır klişesi

Genelde kızlar takıyor yaa :sırıt:

Başıma gelen bir durum.

Bir gün diye başlayayım devamını getireyim.
Bir gün bi telefon bayisine tl yükletmek için gittim. 'Şu anda sistem çalışmıyor, numaranızı şuraya yazar mısınız' dedi çalışan kişi. Neyse numaramı bıraktım çıktım bayiden. Aynı günün akşamı bir mesaj geldi. 'Selam tanışabilir miyiz?' 'Sen kimsin' dememe kalmadı kendisini tanıttı. Numaramı silmesini istedim, ve mesaj atmamasını... Lakin sapık biri durur mu? Durmaz. Sürekli mesaj atmalar, aramalar ardı arkası kesilmedi. Bir gece yarısı yine telefonum çaldı, korktugum için açamadım, yurt arkadaşımdan biri açtı telefonu. Bu pislik içmiş, telefondaki arkadaşımı da ben sanıp ona bagırmaya başlamış 'Benimle evleneceksin, öldürürüm seni falan filan.. Numaramı degiştirdim en sonunda. Malesef yine buldu. Nasıl buldugunu hiç bilmiyorum, aynı durumlar tekrarlanınca tekrar hat degiştim, hattı satın aldıgım bayiye 'bilinmeyen numaralara' kapatırmısınız numaramı dememe ragmen yine buldu numaramı, sanırım 3 4 kez numara degişmiştim. Bir gün annemin beni arayıp 'sürekli hat degiştiriyorsun bir problem varsa söyle kızım demesiyle olayın hepsini anlattım. Bir daha ararsa numarayı veriyorsun demesiyle içim rahatladı. Belki de daha önce söylemeliydim. Asıl olay üniversiteden bi hafta sonu eve dönüşte yaşandı. Elimde valiz eve dönüyorum bu pislik arabasıyla karşımda durdu. Şok olmuştum ki çok şükür kalabalık bir ortamdaydım. Artık dedim ne olursa olsun, bulundugum caddenin sonundaki karakola girdim numarasını arabasının plakasını verdim anlattım durumu. Bu olayları yaşadıgımda üniversite 1. sınıftaydım. Ve 3. sınıfta beni tekrar aradı 'helallik istedi, benden uzak dur kâfi dedim. Böyle kapandı konu.
O olaydan sonrada nasıl bir iz kaldıysa tl falan yükletemiyorum, sanki aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor. Hep birinden rica ediyorum.

Allah ruh hastalarından, hemcinslerimi ve beni korusun.

Oluyor öyle.
Gel sonra uğraş dur.Aklın fikrin orda. Uff kötü bir durum.

kızlar da kızlara takıyor

Geri