Bir kız var aklımda

Konu sahibi son olarak 3198 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar.
Konuya gireyim:
Yaklaşik bir haftadır falan aklımdan çıkmayan biri var.
Gezerken, oturutken, iş yaparken, gece yatağa yattığımda...
Her zaman aklımda. Bir kız. Ondan çok etkilendim, nedenini bilmiyorum. Bunun adı aşk mı? Onu da bilmiyorum. Konuşması, yürümesi, sesi, herşeyi beni çok etkiliyor. Yüzüne bakamıyorum doğru dürüst neden bilmiyorum. Utanıyorum gibi ama neden? "Off ne güzel kız be" gibi saçma sapan bi şey değil. Benimle konuşsun istiyorum, bi şey lazım olduğunda benden istesin istiyorum, hep yanımda olsun istiyorum. Ama doğru dürüst yüzüne bile bakamayıp adam akıllı onunla konuşamıyorum bile. En kötüsüde başkasıyla konuşup eğlendiğinde çok kıskanıyorum, başkasıyla şakalaştığında, başkasıyla gülüştüğünde... Öyle sapıkça şeyler hiç geçmiyor aklımdan, geçemiyor. Bu öyle bı şey değil. Yanımda olsun benimle konuşsun yetiyor. Her zaman aklımda, hiç çikmıyor aklımdan. O yokken kötü hissediyorum.
Arkadaşlar bana yardımcı olun. Onu unutmalımıyım (yapabileceğimi sanmıyorum). Ya da bunu ona söyelmelimiyim? (eğer söylemeliysem bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum onunla konuşamıyorum bile)
Yardımcı olun lütfen.

Allahım benim de keşke tek derdim aşk olsaydı. Kıskanıyorum böyle dertler olanları.

Sana dönersek de muhtemelen şu anda ulaşamadığın, elde edemediğin şeye karşı duygu patlaması yaşıyorsun. Kötü bir yanını ve ikiyüzlülüğünü gördüğünde tiksintiyle bakacaksın kıza. Bende öyle olmuştu şahsen. Sonra kızı çirkin bulacak, ben buna nasıl bakmışım diyeceksin. Hiçbir numarası olmayan, basit biri olarak gelecek.

Sana tavsiyem fazla büyütme. Bu aşk da değil. Hoşlantı belki.

Aşk değil , sevgi olur mu bilemem.Lakin belli, birinin hayatında bir "kahraman" görevi ustlenmek gibi egosal bir ihtiyaca gebesin.Ancak sonunda "madara" olmakta var.Vazgeç derim bu sevdadan.

En son çocuklukta hissetmiştik bu duyguları. Evet, gece yastığa baş koyunca onu düşünürdük. Utanırdık bazı şeylerden, mesela telefon yoktu. Kolay değildi iletişim kurmak. Ne kadar da temizdik değil mi? Şimdi mumla arar olduk o hallerimizi. Hatırlayınca bile ne kadar da şirinmişiz diyoruz kendimize. Okul yıllarında onu görebilmek için teneffüste hep aynı yerlerde bulunurduk. Aşırı değildik, cesur olamadık, hep uzaktan sevdik, hep kaybettik. Şimdiki aklımız olsa, gördüğümüz ilk ışıkta elinden tutup götürürdük.

Sana tavsiyem, senin yapına uygun bir kız ise sınırları zorla. Tesadüf oluştur, tanış, arkadaş ol, paylaş. Hislerin çok temiz. Böyle bir zamanda böyle temiz hislere sahip olan erkeğin kıymetini kadınlar iyi bilir. Çünkü başta güvene ihtiyaç duyarlar. Bir güle nasıl davranılırsa ona da öyle davran, öyle yaklaş.

Yalnız, internet üzerinden değil de yakın çevrendeki bir büyüğünden akıl almani tavsiye ederim.

Bir de rapor et butonuyla cevap yaz butonunu karıştırmasanız güzel olacak sevgili aşk böceği :bekle

Aşk değil ise ne bunun adı? Kesinlikle kızmıyorum. Sadece soruyorum. O olunca çok iyi hissediyorum.
Ama neden? Dedim ya işte bilmiyorum...
Onun yanımda olmaması çok kötü hissettiriyor.
Onu herşeyden ve herkesten kıskanıyorum.
Bena iyi gelecek önerilerinizi bekliyorum.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkurler.

Aşk değil ise ne bunun adı? Kesinlikle kızmıyorum. Sadece soruyorum. O olunca çok iyi hissediyorum.
Ama neden? Dedim ya işte bilmiyorum...
Onun yanımda olmaması çok kötü hissettiriyor.
Onu herşeyden ve herkesten kıskanıyorum.
Bena iyi gelecek önerilerinizi bekliyorum.
Cevap yazan arkadaşlara teşekkurler.

Etkilenmiş , hoşlanmış ya da sevmiş olabilirsin. O kadar utanma , kızlar kendilerine güvenen erkeklerden hoşlanır :D
Kendine güven , ama abartıp ukala da olma. Yüzüne karşı söyleyemiyorsan , sosyal medya hesaplarından ekleyip söyleyebilirsin.
Ama kapılma o kadar , sana uygun biri olmayabilir , tanıdıkça sevmeli insan.
Önce sevip sonra tanımaya çalışmak acı oluyor malesef :/
Çok fazla peşinden koşunca da olmuyor , ego harekete geçiyor bu defa.
Doz önemli :d sevgiler.
çok bilmiş bir adet amber :liv:

Geri