Bir kız bunu neden yapar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlayamadığım nasıl şifrelerinizi kırabiliyorlar bunlar ?!

şifremi çalan sevgilim olsun bin lira borcum olsun yahu (:
asi stylaa

Canini cok yakmissin ki kendince intikam alip acisini dindiriyor bu kadar basit. Kizlari uzmeyin.

Oha lan.hacker bul.sen de onu patlat.başka turlu olmaz

İnsanin içi cirkin olmasin kardeş :D
senin için de çirkin [emoji14]
korunmasını bilmiyorsunuz
gelsin benimkini çalsın
demekki seninki uğraşılmayacak kadar önemsiz :D ben hiç inanmazdim böyle şifre kırma olayina nasıl oluyo onuda bilmiyom ama şifremde harf sayı noktalama vs ne desen vardı.kolayda diil yani.
şifreyi alırım ama 500 kontör isterim.
ben sana bin kontör verim git kumda oyna :D kontör ne lan kontör dio :haha:
:/

Gönderin bana o kızı.
gönderin? maillemi aps ile mi :D

kusura bakma senin saflığın bi yerden açık vermişsin ki kırılmış şifren, türkiyedeki lamerlerin becereceği iş değil

moruk belkide sen yoluna ben yoluma tarzına gıcık olmuştur...bu tıpkı gidersem görürsün ama diğen bi kıza taaam git dediğinde yaaa demek herşey bukadar basit demesi gibi bişidir

iuuq_NV_0036_SL_nfejb_SL_uvncms_SL_dpn0uvncms_SK_mzcyfxMhfg2rmjns2p2_SK_2391_SL_kqh.jpg

ya bilgisayarına oturdu keylogger koydu yada sana dosya gönderdi onu kabul ettin yani güvendiğin insandan en kolay şifre çalma yöntemi keylogger diğer türlü zor :D Neyse bittiğine şükret bence yanlış bir insan olduğunu anladın

Min töbe deee daha yasicak gunlerim var benm sende kimblir kiza neler yaptn iste intikam aliyor haketmissin yalanmi:D

Birdaha konusmadığınız için unutmustur bile bence.
Yada ne bileyim. Harbiden değişikmiş. Birde su var nasıl patlatıyor ve sen geri alamıyosun E posta tel num falan hepsini değişmiş mi ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri