Bir Kişiyi Unutmak İçin Başka Biriyle Birlikte Olurmuydunuz ?

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Bir Kişiyi Unutmak İçin Başka Biriyle Birlikte Olurmuydunuz ?

• Evet olurdum

Kullanılan: 5 13.5%
  • Hayır olmazdım

Kullanılan: 23 62.2%
  • Biriyle birlikte olmama gerek yok zaten unuturm..

Kullanılan: 1 2.7%
  • Başka biriyle olsam bile unutamazdım ki

Kullanılan: 8 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    37
Hayir. Hem bu baskasini kullanmis olursun, hem kendin asil sevdigin kisiyi unutmamis olursun. Unutmak icin ilk once butun duygularini bu konuyla ilgili yasaman gerekiyor. Aglayacak misin? Agla. Simdi agla ki, ilerde bu kisi hakkinda konusuldugunda veya o soruldugunda, aglayasin gelmesin. Birde butun olanlari kabul ettikten sonra, unutmaya baslarsin. Bazi insanlarin baya zamanini aliyor, bazilarida hic unutmuyor, AMA huzurludur, cunku herseyi kabullenmistir. Bazilarida kisa zaman icerisinde unutur. Kisiye gore degisiyor. Fazla dusunup, aklina sokarsan, kendine bile bile eziyet etmekten baska birsey etmezsin. Sonucta hersey kendi elimizde.

Hayır, bu birlikte olacağım insana ikiyüzlülük olur. Vicdan azabı ile yaşayamam. Sadece kendim ölürüm çok sevmişsem, başka birini de öldüremem.
Çivi çiviyi sökmez, sadece yaraları içinden çıkılmaz hale getirir.

karaktersizlik lan bu
öyle bişey olmaz
püüü allah belanı versin derim
bildiğim bütün bedduaları ederim valla
;*

Unutamıcaksam zaten niye biriyle çıkıyorum ki onuda benim düşdüğüm duruma niye sokayım ki.

oldum. Mesela ilk arabamız renault 11 di. Uzu yıllar kullandık. Bağlandık birbirimize. Sattığım ilk zamanlar üzülmüştüm biraz. Sonra megane aldım üzüntüm geçti :D

megane sattım, üzüldüm clio aldım üzüntüm geçti.

clioyu sattım üzüldüm, laguna aldım üzüntüm geçti.

laguna . .
.
.
.
.

derken öyle yani.

Adamlığıma yakışmıyor

Olmam başkasını kullanmak olur bu ve karaktersizliktir..

unutmaya endeksli biriyle beraber olmak hayatına girecek kisiye saygısızlık olur bence
tamamen unuttuğunda ancak mutlu olabilirsin

Unutmak için başkalarıyla birlikte olanlar en son kendilerini koydukları yeri de unutuyorlar diye duymuştum:)

Birini unutmak icin bir baskasiyla olup, bir baskasinin unutmak istedigi kisi olmak ve vesaire.

Dipce: Soru ekleri ayri litfin.:gamer:

Yazıldı mı bilmiyorum okumadım yorumları fakat,

İnsan unutmak için sevmez ki, unutmamak için sever.

Zihinle değil, yalınlığımızla gerçekten sevebilmek ve sevilmek önemli olan. Bir başkasının kırıp döktüklerini, bir başkasını kırıp dökerek toplayabilir mi insan? Sanmam.

Aşkın acısı da güzel bence, yaşanmalı. Zamanı gelince elbet unutuluyor zaten.

Geri