Bir kimsenin hangi özelliğinin size zıt olması ya da sizden farklı olması onunla arka

Konu sahibi son olarak 57 gün önce görüldü

Bir kimsenin hangi özelliğinin size zıt olması ya da sizden farklı olması onunla arka

• Karakteri

Kullanılan: 3 30.0%
  • Yaşayış tarzı

Kullanılan: 2 20.0%
  • Cinsel tercihi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kültürel birikimi

Kullanılan: 1 10.0%
  • Siyasi görüşü

Kullanılan: 1 10.0%
  • Etnik kökeni

• Hobileri

• Cinsiyeti

• Etnik Kökeni

• Din

• Birisiyle arkadaş olmam için hiçbir engel yoktur

Kullanılan: 3 30.0%
  • Diğer;

• İlgilenmiyorum/Fikrim yok

• Kullanılan toplam oy
    10
Bir kimsenin hangi özelliğinin size zıt olması ya da sizden farklı olması onunla arkadaş olmanıza engeldir?

Bunların hiç biri bana engel değil ben başta her türlü arkadaş olurum da bazen bu şıklardan herhangi biri arkadaşlığın ömrünü belirleyebiliyor. Tamamen içinde bulunan durum ve psikoloji ile alakalı.

Hiçbiri; benim felsefem zıt kutuplar birbirini çeker anlayışı olduğundan daha iyi anlaşıyorum.

Arkadaş olabilirim herkesle ama siyasi görüş farklı olunca tartışmalar çok oluyor

Herkesle anlasirim boyle takintilarim yok :dusun:

arkadaşlık konuusnda böyle bir önyargım yoktur.

Karakteri tabi ki, herkesle de arkadas olunmaz.

kültürel birikimi,kişiliği zıt olduğunda engeldir.

Benim her renkten düşünceden dinden dinsizinden arkadaşım vardır. Çeşit çeşit hatta koyu Fenerli bile ;) Hepsiyle ortak noktamız samimiyet, samimiyet yoksa kanım almaz

Karakter gittimi iş bitmiştir.

Yapmacik insani sevmem kendini beyenmis insanida bole kisilerle gorusmem

Kadın erkek eşitliğine bakışı ..
Kadınlardan bahsederken saygı kırıntısı bile taşımayanlar mide bulandırıyor..

Bununla birlikte;
Radikal siyasi görüşlü biriyle takılmam ki terör örgütü üyeliğinden yargılanmayayim ..

Yaşayış tarzı benimki gibi olmasa bile uygun olmalı.

Fenerbahçe'yi sevmemesi, Fenerbahçe'me saygı duymaması. Bazı özel durumlar hariç anlaşamıyoruz, elektrik tutmuyor.

Yukarıda sayılan maddelerden hiç biri arkadaş olmaya engel değil benim düşünceme göre. Her renkten arkadaşım var. Özellikle üniversite ve iş hayatında oldukça farklı çevrelerden gelen insanlarla karşılaşıyorsunuz. Eğer muhatabınız da farklılıklarla ilgilenmeyen biriyse arkadaşlık kurulur, paylaşımlarınız da ona göre şekillenir. Aradaki samimi hisler, iletişiminizin sürmesini sağlar. Ama dost deyince sanırım işler biraz daha değişebilir. O zaman insan belli hassas noktalarda, ortaklık aramaya başlar gibi geliyor, ben ararım en azından.

Geri