Bir kereden bir şey olmaz diye başlayıp halen devam ettiğin neler var?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü
Hala devam ettiğim bir hatam yok, geride kaldı. Siz ne düşünüyorsunuz

Hata değilde ben kaosdan besleniyorum. Canım sıkılınca iş arkadaşlarımı birbirlerine düşürüyorum sonrada karşılarına oturup çay içiyorum dinliyorum onları ve bi kereden bişey olmaz diyip sürekli yapıyorum. Süreklide kanıyorlar, anlamış değilim . :S

is guc oncesi bes on dakika oyun oynayim diyorum aradan saatler geciyo

Hata değilde ben kaosdan besleniyorum. Canım sıkılınca iş arkadaşlarımı birbirlerine düşürüyorum sonrada karşılarına oturup çay içiyorum dinliyorum onları ve bi kereden bişey olmaz diyip sürekli yapıyorum. Süreklide kanıyorlar, anlamış değilim . :S

oha bu ben. dfslj
ama benimkiler ayıkıyor artık.. pis kaoscu falan diyorlar. yine de biri var aşırı tatlı bile bile düşüyor tongaya elinde değil..

her gun veya iki gunde bir mutlaka istisnasiz cikolata yemem

Çikolata'ya Pandemi'de evde esir düştüğüm yıllarda başlamıştım. Aboo, bazen günde iki, hatta üç Çikolata yediğim bile oldu. Araya Muz sıkıştırdım, olmadı. Başka tatlılar ile denedim, yine olmadı. Tüm Gardorbumu değiştirtti bana. Bir seneye yakın tartıya çıkmıyorum. Belki tartmaz beni. Alet plastikten çünkü.

Nefes almak başka hiçbir şey aklıma gelmiyo şu an:d forum olabilir

• Beğen
Tepkiler: W
sigara var ya
sana bağımlı değilim
neden bağımlı olayım

Yok gibi, aklıma hiçbir şey gelmedi.

aklıma bir gif geldi de burada o espiriyi yapamam :d
allahım sen affet :d

Yıllarca sakınıyorsunuz, verirsem doğru kişiye vermeliyim diyorsunuz, verince ya kötü şeyler olursa diye düşünüyorsunuz, enayi yerine koyulmaktan, kullanıp atılmaktan korkuyorsunuz, ya verince ortadan kaybolursa?
Ve... Bir kere verince, kötü tecrübelerden sonra dahi, verdikçe veriyorsunuz, artık yoldan geçene bile vereseiniz geliyor, her isteyen veriyorsunuz.

B O R Ç .

Çok güzel dolandırılıyorum ya, ne kadar da enayiyim, salı vereyim diyor, olur diyorum, salı geliyor, salı geçiyor, 88 salı geçiyor, vermiyor, neyse çitos yiyim bari.

Geri