Bir kadınla bir erkeği birbirine yakınlaştıran şey

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
birlikte gülebilmeleri ve birbirlerine gülebilmeleri.

Bazen ortak zevkler, benzer bakış açıları; bazen tutku, tensel çekim; bazen ortak acılar... Birçok şey yakınlaştırabilir. Ama bir arada tutan sevgi, saygı, sadakatten başkası değil bana göre.

doğal bir çekimim var
adı yok
kısaca Karma

Ortak olan düşünceler, zevkler vs katılmıyorum tam aksine ne kadar Zıt olursa o kadar ilgi çekici olur zannımca.

Evlilik oncesinde farkliliklar hostur, ceker belki ama evlilikte ortak zevklerin, ortak fikirlerin olmasi onemli bence. Sevgi saygi ilgi vs hostur ama beni en cok etkileyen sefkattir. Olmazsa eksik olur biseyler :nopsrn:

Güzellik?

Güzel olmayan birine niye yakınlaşır lan insan?

Iy.​

Hormonal bişey. Etraftaki seçenek ve tercih edilme katsayın ile alakalı. Seçenek azaldıkça nefes alması bile yeterli olur. (Ya da tercih edilirligin tabansa, bu erkekler için fakirlik oluyor günümüzde)

İçgüdüleri kimse inkar etmesin, insan olmanın getirdiklerini kimse göz ardı etmesin.

Sebep güdülere dayanıyorsa paylaşım birçok açıdan kısıtlı olabilir. Çünkü güdüsel olarak değerlendirildiğinde seçenekler her zaman var ve imkanlar dahilinde, tesadüfler zincirinin kalitesini aşmak hayli kolay. Alkolden bayılmak üzere olan sempatik ikilinin tinder match olduğunu öğrenmek, birkaç hafta sonra kadının tek başına aynı mekana geldiğini görmek acı verici.

Uzun soluklu bir ilişkide bunun hiçbir kıymet-i harbiyesi olmadığı gözlenebilir. Bununla ilintili bir yazıyı daha evvel kişisel sayfamda paylaşmıştım. Güdüler sizi en fazla 2 yıl birlikte tutar. Halbuki yoldaşla paylaşılacak koca bir ömür var.

İçgüdüleri kimse inkar etmesin, insan olmanın getirdiklerini kimse göz ardı etmesin.

Sebep güdülere dayanıyorsa paylaşım birçok açıdan kısıtlı olabilir. Çünkü güdüsel olarak değerlendirildiğinde seçenekler her zaman var ve imkanlar dahilinde, tesadüfler zincirinin kalitesini aşmak hayli kolay. Alkolden bayılmak üzere olan sempatik ikilinin tinder match olduğunu öğrenmek, birkaç hafta sonra kadının tek başına aynı mekana geldiğini görmek acı verici.

Uzun soluklu bir ilişkide bunun hiçbir kıymet-i harbiyesi olmadığı gözlenebilir. Bununla ilintili bir yazıyı daha evvel kişisel sayfamda paylaşmıştım. Güdüler sizi en fazla 2 yıl birlikte tutar. Halbuki yoldaşla paylaşılacak koca bir ömür var.

Öğrenme, içgüdülerin temel alanından uzaklaştırır. Carl Gustav Jung da bu konuda hayli öğretici olacaktır.

bir adım sen
bir adım ben

Bazen hiçbir şey bazen de her şeydir.

libido x alınan alkol oranı = yakınlaşma.

Öğrenme, içgüdülerin temel alanından uzaklaştırır. Carl Gustav Jung da bu konuda hayli öğretici olacaktır.
Ögrenip,bilgilendikce uzaklasiyorsun.
Limit asildi mi,tatminkar gelmiyor ve yine güdüler sayesinde gelisiyor olaylar.
Suyun da tuzu kabul etme kapasitesi kisitli ve yine arinmisliga özlem duyuyorsun.
Netice de yasamak ve yasatmak icin güdüye ihtiyac duyuluyor.

Jung ampirik gelismerden birinin güdüler oldugunu savunuyor.
Varsin uzun vadeli olmasina da alan birakiyor.

Geri