Bir Kadınla Alışverişe Çıkmak

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Henüz hiç beraber alışverişe çıkmadık ama çıkınca kafayı falan yiyecek heralde :d makyajında ayrı oyalanırım teknoloji zımbırtısında ayrı kırtasiyede ayrı :d
Yazık yaa :d

Yılların tecrübesi, en temizi avmye girdiğin an ayrılmak... işim erken bitince beklerken atari oynarım, mis.

Çok fazla etkilenmesem de yeğenin düğünü için gelin adayını alışverişe götürdüğümüzde artık tövbe ettiğim durumdur. Bayanlarla alışverişe çıkın ancak gelin adaylarıyla çıkmayın :)

Bana para versin alışverişe gelmese de olur.

sonunda sexs olacaksa, kabulümdür.

Canını seven "kadın" ile alışverişe çıkmasın.

Bu hatayı bir kez yaptım. Noluyo bak. Kendinizden geciyosunuz bi sure sonra. Hayat sizi bambaska bir boyuta surukluyor. Adeta buda tapinaklarinda derin bir uykuya daliyorsunuz. Hissetmiyorsunuz bile.

Alışveriş konusunda çok iyiyimdir, beğendiğim şeyleri denemeden teker teker seri bir şekilde seçer kasaya gidip direkt öderim.

Bana ayakkabı fikri vermesin kafii.

Bir kadinla alisveris mi? Aman yarebbim, aman aman..
Yalniz olmayi yeğlerim ya da bir erkek arkadasim eslik edebilir.

Ulan... Sabah mahmurluğu üstümde, bir kadınla arşive çıkmak diye okudum ve müthiş bir devlet dairesi fantezisi canlandı gözümde ya. :D

Genel geçer bir doğru gibi gözükse de istisnalar olabilir.
Vakit öldürme ya da sezon modasını ve bitişini takip etme bağımlılığı yoksa alışveriş ihtiyaç üzerine de olabilir.Bu durumda saatleriniz heba olmayacaktır.
Günümüzde erkeklerin de alışveriş tutkusunu es geçmemek gerekir.

Sevdiğim kadın ise seve seve çıkarım.
Onun denediği kıyafetleri yorumlar, üzerine yakışıp yakışmadığı hakkında fikrimi söylerim.

Geri