Bir Kadınla Alışverişe Çıkmak

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
kıriz gecirme sebebim hic sevmem magzanın birine gir birinden cık sonra cıxx ben bunları beyenmedim gidelim :/

Bazi konular beni kadinligimdan suphe ettirecek duruma getiriyor.

Ben yalnız çıkarım genelde, yanimda biri varsa alışveriş yapmam gezerim sadece.

Sabir seviyesini yukselterek cikmak gerek alisverise. Hazirlikli olmak gerek.

Hepimizin aynı olmadığını bir türlü kabullenemeyen insanların açtığı konulardan bir tanesi. Arkadaşım sana alışveriş delisi denk geldiyse bizene.
Erkeğinde alışveriş düşkünü olanı var. Şu kıyaslamalarınız yok mu...
Sıkıcı geliyorsa çıkmazsın, zevkli geliyorsa çıkarsın neyi dert ettin bu kadar
Dedirten konu

Tüm yazacaklarımı yuttum üsteki yorumu okuduktan sonra her kadın bir mi tesadüf bizimki.)

Bekliyorum ben,
Güzel işte,
Olmuş olmuş
İlk beğendiğin iyi işte
Fiyatı önemli değil.
Mutlu son. :T:

kadınlar ile alışverişe çıkmak sanıldığı kadar can sıkıcı değil. ben bu durumun popüler kültürün ortaya çıkardığı bir tavır olduğunu düşünüyorum. tıpkı 'off yine mi pazartesi' diye, sosyal mecralarda tuhaf davranışlar gösteren kişiler gibi, bu kişiler de üşengeçliğin tavan yapıldığı, spordan ve egzersizden uzak, evinin bir köşesinde karanlıkta yaşayıp göbek yapmaktan mutlu olanlardan ötesi değildir..
-yine eleştirdim-

Ben bile bunalıyorum artık. Deneme kabininin önünde bekleme işkencesi de apayrı bir şey.

Arkadaşlarımla gittiğimde deliriyorum. O mağaza bu mağaza. Kafanda belirle al çık. .

Kadindan kadina değişir. Ben orta karar kolaylikta alışveriş yapan biriyim mesela. Bir arkadasim var vitrine bakip burada alacak bir şey yok diyebiliyor sjsksk. Ablamla alışverişe gidince ise resmen cinnet geciriyorum. Her yeri didikler ve kesinlikle bir şey beğenmez.

Yahu sanki kadinlar,erkeklerle alisverise cikinca cok mutluluk duyuyor ya.
Herkes de yazmis cok şöyle cok boyle diye.

Geri