Bir kadının sizi 6 sn. üzeri kesmesi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
maksat mevzu çıkartmak olsun karşim dışı güzel olabilir ya içi fesatsa ya organ mafyasıysa

Gülümseseydin :) ben bir kere otabüsde 6 saniye neyki 5 dakka kesdim kesdim hayallere dalmışdım yani kesdiyim dakiklar planlarin hepsini hayal etmişdim kiz ne var bakırsan dedi sert rezil olmuşdum az kala :D size bakmıyom arkanızdaki güzel bayana bakıyom dedim :D her kes anladi konuyu arkasındakı kizda döndü bana bakdı hakketen güzel kızdı gülümsedi keşke o kıza baksaydım ya ilkden :D bu kızda utandı :D

Gülümseseydin :) ben bir kere otabüsde 6 saniye neyki 5 dakka kesdim kesdim hayallere dalmışdım yani kesdiyim dakiklar planlarin hepsini hayal etmişdim kiz ne var bakırsan dedi sert rezil olmuşdum az kala :D size bakmıyom arkanızdaki güzel bayana bakıyom dedim :D her kes anladi konuyu arkasındakı kizda döndü bana bakdı hakketen güzel kızdı gülümsedi keşke o kıza baksaydım ya ilkden :D bu kızda utandı :D
Senin hikaye daha iyiymiş kardeş :D
Yani demem o ki, bir bayan bakışlarıyla en sert adamı al aşağı edebilir :D

:D vay be nihatt niye cevirdin gozlerini hatununda masallahi varmis .p

Ben beklerim ömrümün sonuna kadar yeter ki beklediğime değsin karşıma insan evladı çıksın.Çıkmasada bekar ölürüm napalım.

Kizzz suss allah korusun. Allah hayirli omurler versin dur bulucaz daha omrunude yiyecez parasinida gelecekteki sayin mustakber eslerimiziin :D

Hatun o değil.Gözleri benziyor:p

Haklısın cnm. Ama ölümden bahsetme (:

Anladim zaten gozler kalbin aynasiymis derler bakabilseydin gorurdun belki biseyler .p

kızlar 6 saniye kesince
ne oluyor

İçimizden mi sayıyoruz, oo 7 oldu.

Geri