Bir kadının paylaşımı.

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Hayret bunu bir kadin nasil soylemis sasirdim.

Olm bu bedeviler timsaha afedersin tecavüz etmiş adamlar. Ne giydiginle ne alakası var.

vücut hatları, uzuvları belli olan giysilerle toplum arasında dolaşılıp dolaşılmayacağı hususu böyle geyik konusunda değil de ciddi bir konuda tartışılabilir aslında.

vücut hatları, uzuvları belli olan giysilerle toplum arasında dolaşılıp dolaşılmayacağı hususu böyle geyik konusunda değil de ciddi bir konuda tartışılabilir aslında.
Konu tartışmaya kapalı. Donla çıksa bişi diyemezsin.

hiç yatak kıyafetiyle gezen görmedim ki cinsel uzuvları kapalıysa giyebilir. geri kalana da bok yemek düşer

özgürlük diyorsun. emin misin hocam. biz bir şey diyemeyiz belki, hakkımız yok fakat teşhircilik suçu?
Kıçından suç uydurma. Bikini teşhir mi? Hah o zaman sınır odur. Yoksa brn derim diz üstü teşhir. Sen dersin ayak bileği teşhir. Kim karar verecek. Afgan olma.

Antalya plajlarında neler gördük ya da gece yaşamında ancak son dönemde bu konular çok gündeme getirilir oldu, ilginç gerçekten.

Kıçından suç uydurma. Bikini teşhir mi? Hah o zaman sınır odur. Yoksa brn derim diz üstü teşhir. Sen dersin ayak bileği teşhir. Kim karar verecek. Afgan olma.
hocam sen benim mesaja karşılık donla çıkmak deyince ilk o aklıma geldi ne bileyim. hukuken bir karşılığı vardır illaki.

Geri