Bir Kadının Ne Yapmasına Dayanamazsınız?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevim koş kavga var

3a544c326ed96fc5f68a6140f8f2067a.jpg

"İş görenler dar kafalı oldukları için, kafaları çalışmadığı için her işi becerirler. Bunu size şöyle açıklayacağım: bu tür insanlar dar görüşlü olmalarından ötürü, önlerine çıkan ilk sebepleri ikinci dereceden de olsa ana sebep sanırlar. Davranışlarına sağlam bir dayanak bulduklarına herkesten çabuk ve kolay inandıklarından dolayı da içleri rahattır. En önemlisi de bu değil mi zaten? Herhangi bir işe girişmeden önce, bütün kuşkulardan arınarak huzur içinde olmalıdır insan. Peki ama ben kendimi nasıl huzura erdireceğim? Nerede bana destek olacak ilk sebepler, ilk dayanaklar? Bunları nasıl bulacağım? Şöyle bir düşünmeye başlıyorum, elime aldığım herhangi bir ilk sebep hemen peşinden kendisinden önceki sebebi sürüklüyor ve böylece uzayıp gidiyor. Anlamanın, düşünmenin içyüzü budur."

Kendi yetersizliğinin farkında olamayan, sahip olduğu şeyleri abartan, diğerlerindeki gerçek yeteneği göremeyen, algılayamayan bireylerin alim edası eşliğindeki cüretkar sözlerini sabrım elverdiğince bu ve "cahil insanı nasıl anlarsınız" başlığından takip edeceğim.

Süreyya, merakımı gıdıkladınız yine, kendiniz için de büyüyüp gelişmek için güzel temmennilerde bulunuyor musunuz?

Kadın her şeyi yapabilir de , güçsüzlük yapmamalı , umutsuzluğa , çaresizliğe düşmemeli
Çelik gibi , kapı gibi , duvar gibi durabilmeli her şeyin karşısında

Küfürlü ve gereksiz kişilerle gereksiz şekilde muhabbet etmesine, olur olmadık yerlerde kahkaha atmasına dayanamaz bağı keserim sanırım :)

sinsilik
hasetlik
çokta çirkin oluyor bunlar
görene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri