Kadinin meslegi degil, bakis acisi erkegin ona karsi olan bakis acisini etkiler. Saglam bir meslegi vardir, ama tam bir sigirdir. Cok guzel oldugunu dusunuyor ve surekli etrafindan bunu duyuyor ise bir sure sonra bunu ve meslegini birlestirip sigirlasirlar. Evet kadinin da odunu var. Eh, oda insan esitiz ya hani, sigirlik konusunda da esitler bazi durumlarda.
Simdi meslegini eline almis, kendisine yol tutmus (kariyer yapcam) mı yanlizca populariteden oturu diline dolamissa kac abi direk. Evet kaç, sttr et meslegi olmayan bir hatun olsun. Genel de kafa utuler cinsten olurlar.
Mesela sen selim isimli arkadassan onun yanlizca derdini dinlersin, oda aldatildigi halde aglaya aglaya sana berkanı anlatir. Hala bu kismi bir meslek ile ozdeslestiremeyiz ama geneli yuksek ve kazanci bol meslek icra etmektedir.
Ama meslek edinmemis ve sigir gibi yasayan kadin da mevcut. Bu tarz kadinlar sizi kendisi gibi yapmaya calisacaktir. Bir sure sonra degisimi %40 oraninda hissettirince bu sefer "sen cok degistin eskisi gibi degilsin" muhabbetine maruz kalicaksin. Bunlar da genel de doblolu kel dukkan sahibi 12 saat calisan erkekler ile mantikli olarak evlenirler. Ve calismamak rahat bir hayat yasamak icin hemen cocuk sahibi olurlar. Bu mission complete oldugu zaman geri kalan tek sey aksamdan aksama kel ve fodul iyimser adami istemesende hos karsilamak ve gece yattiginda 5 dakka disini skmak oluyor. Koca sabah ise gidiyor 12 saat sonra gelmek uzre onlar da sabah muge anli ve zuhal topal ile yemekteyiz izleyip kocayi bekliyorlar.
Bulabiliyorsaniz vizyonlu birini bulun agacim, toplumun kendisine benzettegi ve cyborg gibi yasayan insanlara tamah etmeyin. Olay meslekten ziyade vizyondadir.
Butun akranlarim evlenip coluk cocuga karisti, bu yuzden evlenen insanlari goruyorum bizzat sahit oluyorum. Hatta birinin hanimi bizi zehirlemisti yemek yapiyorum diye. Adam zamanla mutant'a donusup x men de rol alabilicek bir degisim gosterdi l anasini satim.