bir kadının kalitesiz olduğunu gösteren detaylar

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
-ağzını yayarak sakız çiğnemesi.

(Sakızdan nefret eden biri olarak bana aşırı itici gelir.)

-bagirarak konusmasi.

bir de saçıyla hiç ilgilenmemesi ayrıca bunun doğallık olduğunu savunması ıyy yani

sokakta sigara içmesi ; her ortamda küfürlü lan lu lun lu konuşması ; el şakası yapması

Şahsi detaylarım ;

Laçkalıkları .
Çok fazla açık giyinmesi .
Ve bir erkeğin yanında oturup kalkmasını & konuşmasını bilmiyorsa benim gözümde kalitesizdir.

açık alanlarda ve özellikle otobüslerde sakız çiğneyen bayanlardan ve sokakta sigara içen bayanları gördükçe sinir oluyorum. Hemcinslerim ama bana bile kötü geliyor.

Menfaatçi ve yanar döner kumaş misali tavırlar.

yuksek sesle konusan ve gulen
el sakasi yapan

Sokakta kahkaha atan, yuksek sesle konusan, orasi burasi oynayan, dedikodu yapan, her seye konusan ve cok konusan kalitesizdir :dusun:

Bunlar erkekler icinde gecerli :dusun:

* Sevgilisi olduğunu bildiği erkeğe yaklaşmaya çalışması.

* Bunların 1. , 2. ve 3. seviye kalitesizleri de mevcuttur.

* " Dikkat kalitesiz bayan giremez. " diye tabela asmak lazım.

Yüksek sesle kahkaha atma, sakız çiğneme, sokak ortasında sigara içme, gelen geçen insanları yada arabaları kesme vs..

Dişiliğini kullanan kadınlar kalitesizlik kavramında seviye yapmış olanlardır.

parali erkekleri cekici bulan,
erkek arkadasinin kendisini ezmesinden büyük zevk alan,
kus kadar bile aklı olmayan,
genel kulturu sifır olan,
ve bu halde iken politika konusmaya calişan,

Bir erkegin pesinden her yere giderek gururunu hice sayanlar, bir erkek icin hayatindaki herkesi silebilenler hatta satabilenler, sevgilisi oldugunu bildigi erkege kur yapanlar, ailesine veya cocuguna sahip cikmayan, agirligini koyamayan, ne söyledigini bilmeyen kadinlar benim gözümde kalitesizdir.

Bir kadın sevdiği adamı başkasıyla gördüğü halde hala o adamın peşinden koşuyorsa bana göre kalitesizdir.

Kalite den ne anladiginizla ayni orantidadir.

bi kadin'dan ziyade bir insanin hayatinin kaliteli olmasi ve bunu yasayisina yansitmasi cok daha kabul edilebilir. Kadinlari normlar icine sokmak daha buyuk kalitesizlik(!)tir. (Bana gore)

hiç bir kadını 'kalitesiz' olarak nitelendirmek istemem.
bazıları kadın oluşunu kullanarak erkekleri elde etmeye çalışıyor.
bir de bunların araba markasına göre sevgili seçenleri var.
bu tarzları pek sevmiyorum.

Markası , etiketi , malzemenin cinsi :D

Geri