Bir kadının hoşlandığını belli etmesinin yolları

Konu sahibi son olarak 2429 gün önce görüldü
Gözlerim ışıl ışıl parlıyor, kalbim benden önce adım atıyor, ellerim titriyor, refleksif tepkilerim artıyor.

Yeşil ışık yakıyor olabilir yakmıyorda olabilir.Bana para veren kadın benden hoşlanıyordur.

Malumatfurus olsaydi "alnima senden hoslaniyorum canima okuyabilirsin tabelasi asardim" derdi kesin
Benim hayatim zaten dogru adamlara yanlis sinyali, yanlis adamlara dogru sinyali yakip basimi yakmakla gectigi icin yorumsuzum :)

Kelle paça falan içiyorsanız beraber kesin hoşlanıyordur.

Gözlerine bakınca gözlerimin içi parlıyor.

Kiskanmaz ilgilenmez anlayin ki zenci tanidiklari var .p

Diyalog kurmadigim şahıslar samimiyetime aldanip kendilerinden hoslandigimi sanmasin :))

ilgileniyormuş gibi sürekli soru sorması. reklam ajanslarında inanılmaz bir kadın nüfusu var. kritik toplantılarda östrojen saldırısına uğruyoruz ofiste. geçen cinema 4d'de falanca efekt nasıl yapılıyor diye sordu biri. orijinal olanlara bir şey demiyorum; geek, geek'i çeker. lakin ki final cut pro mu adobe premiere mi diye sorup, limonlu kek cevabını alınca somurtmayacaksın annem.

Ben hep yanlış anlarım böyle durumları. Bir zamanlar birisi sürekli çiçek sıkıştırıyordu motorun gidonuna. Ben de bunu sokakta oynayan mahallenin çocukları yapıyor sandım ve bir gün onları bi güzel fırçaladım. Yine mahalleden biri çıkmıştı sonradan.

Geri