Bir kadının en sevimli olduğu an

Konu sahibi son olarak 188 gün önce görüldü
kızlar foto atın
sevimliyseniz hemen anlarım

Rakının vermiş olduğu hissiyatla melul melul baktığı zaman bence (:

Hani siz bişey anlatırken dirseklerini masanın üzerine, çenesini de avuçlarının arasına alıp masumane gözlerle sizi dinliyorlar ya. Yanaklardan tutup mıncırasım geliyor

Her anımız sevimli bir kere.

Sen öyle sanıyorsun bence reis. Yoksa ağzınıza kürekle vurulası çok anınız var. :d

Çok düşündüm, son kararım! Bir şeye istemsizce sevinip tepki verdiği an bence. O an her şeyi unutuyorlar çünkü. (:

Sen öyle sanıyorsun bence reis. Yoksa ağzınıza kürekle vurulası çok anınız var. :d

Hadi be oradan! Kıskanmayın litfen, siz sevimsizsiniz diye.:hıı: Sizin de kaynar kazanlara atılası çok anınız var. Ama sabrediyoruz.
Çünkü sevimli olmak bunu gerektirir :y:

Evladını ilk kucağına aldığı ve kokusunu duyduğu andır.
Cennet kokusu dedikleri o olsa gerek.
Anne cennet,kokusuda evlattir.

Hadi be oradan! Kıskanmayın litfen, siz sevimsizsiniz diye.:hıı: Sizin de kaynar kazanlara atılası çok anınız var. Ama sabrediyoruz.
Çünkü sevimli olmak bunu gerektirir :y:

Ne kıskanacam yahu? Ben sevimsiz isem size ve sevimli olmak istemediklerime. Bu tamamen kişisel bir tercih. Bu ara da hiç sevimli değilsiniz, limon kokusu geldi burnuma. Ekşimsi şeyleri sevmiyorum.

Ne kıskanacam yahu? Ben sevimsiz isem size ve sevimli olmak istemediklerime. Bu tamamen kişisel bir tercih. Bu ara da hiç sevimli değilsiniz, limon kokusu geldi burnuma. Ekşimsi şeyleri sevmiyorum.

Sizden de sirke kokusu geliyor! gidin bi yıkanın öyle gelin foruma .

Sabah sizden önce uyanmış, müziği açmış , şarkılar söyleyerek saçlarını taradığı ve sizin uyandığınızı görünce gülümseyerek size baktığı andır benim için.

Geri