Bir kadını kaybetme yöntemleri

Konu sahibi son olarak 2845 gün önce görüldü
Burada çok olay olmayınca ben de can sıkıntısından bir foruma üye oldum pek giren yok zaten foruma.
Neyse bir çift vardı forumda.
Ama görmeniz lazım nasıl aşk sözleri neler neler avatar ve imzalar o biçim... Şehir kısmına da nicklerini yazmışlar falan.
Neyse ben severim forum aşklarını izlemeyi,okumayı.
Aradan bir gün geçti ayrıldılar.......
Sonra kadın forumu bıraktı. Adam da nickini böyle yalnızlık kokan bir nick yaptı ama forumda paso her konunun altında.
Beni bile etiketledi bir konuda jdkslf dedim DUR KÖPEK....
İşte erkekler burada kaybediyor... Bu şekilde kaybedersiniz.
Kadını kıskandırmak için forumda takılıyor te allam git dışarıda kafede orada burada takıl bari forum ne aahaahhaha
KISKANDIRMAYA ÇALIŞMAYIN İNSANLARI DAHA DA GÖZDEN DÜŞERSİNİZ...
Brnce kıskandırmak değil de erko şarapsız ve kaypak fnnfnfnncn

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Burada çok olay olmayınca ben de can sıkıntısından bir foruma üye oldum pek giren yok zaten foruma.
Neyse bir çift vardı forumda.
Ama görmeniz lazım nasıl aşk sözleri neler neler avatar ve imzalar o biçim... Şehir kısmına da nicklerini yazmışlar falan.
Neyse ben severim forum aşklarını izlemeyi,okumayı.
Aradan bir gün geçti ayrıldılar.......
Sonra kadın forumu bıraktı. Adam da nickini böyle yalnızlık kokan bir nick yaptı ama forumda paso her konunun altında.
Beni bile etiketledi bir konuda jdkslf dedim DUR KÖPEK....
İşte erkekler burada kaybediyor... Bu şekilde kaybedersiniz.
Kadını kıskandırmak için forumda takılıyor te allam git dışarıda kafede orada burada takıl bari forum ne aahaahhaha
KISKANDIRMAYA ÇALIŞMAYIN İNSANLARI DAHA DA GÖZDEN DÜŞERSİNİZ...
nazara gelmişler dfjsşflksdşlkf

Senden soğutacak şeyler.
İhanet, onu incitecek ağır sözler, sürekli söylenen yalanlar, şiddet.
Kadınlar bir kere sırtını döndümü kolay kolay tekrar kalbini açmaz.

Kadın kendini güvende hissetmiyorsa, karşı taraf ilgisizse,geleceğe dair umudu kalmadıysa,belirsizlik var,netlik yoksa o ilişkinin ömrü kadının sabrı kadardır.

Yanılıyorsunuz. Kadın cinayetlerinin arkaplanını araştırırn bi. Dövülseler de, kovulsalar da, hep aynı kapıya dönüyorlar. Anca başka birini buldular mı, o zaman siz ortada kalırsınız.

Değerli hemcinslerim;kadın dediğiniz kişi size kendisini kaybettirme korkusunu yaşattırmaz.Ne de olsa;gitmek isteyeni gemi halatı ile bağlasanız bile durmaz.Her ne kadar değerli olduğunu hissettirseniz de,bunu bir başka erkekten de temin edebilir.Başka erkeklerden temin edemeyeceği şeyleri verirseniz şayet,terk edilmiş olmazsınız.Yine de iyi tercihler dilerim tabii.

Sünepeymiş gibi davranırsanız tabii çekip gider kfjf ama mutlu olsun istemek, bazen alttan almak bunlar güzel şeyler ve sünepelikle alakası yok:d

Yani işte şiddet, aldatma gibi trajik ve travmatik olaylar dışında bence ilgisizlik, kabalık, şefkat eksikliği, sorumsuzluk, tembellik, salaklık (birazdan küfredecek gibiyim jdjd) bir kadının çekip gitmesine neden olur.

Sünepeymiş gibi davranırsanız tabii çekip gider kfjf ama mutlu olsun istemek, bazen alttan almak bunlar güzel şeyler ve sünepelikle alakası yok:d

Yani işte şiddet, aldatma gibi trajik ve travmatik olaylar dışında bence ilgisizlik, kabalık, şefkat eksikliği, sorumsuzluk, tembellik, salaklık (birazdan küfredecek gibiyim jdjd) bir kadının çekip gitmesine neden olur.
Sünepeymiş gibi davrandım demedim. Çok çirkin bir yorum bu.

Otorite olan adamları da sünepeye çevirmeye çalışıyorlar… bu nasıl bir denklem?
kibarlığı “prenseslik” diye adlandıran bir kitle var.
kadınları kaybetmek için çok çeşit var ve onları anlamak zor….. linç yemek istemem, iyi günler…

zannetmiyorum bir kadinin kolay kolay bir erkegi terk edecegini. teoride iyi, pratikte cok ama cok salaklar. iyi bir aileden, hani ekonomik ve mental acidan bahsediyorum, iyi ve rahat yetistirilen kadinlar bile boyle. kotu hayat yasamis kadinlar ya ayni donguden devam eder ya da hirsli olur, donguyu kirar. yine de sasiracaginiz hatalar yapiyorlar, gereksiz tahammul edebiliyorlar ve cok kolay kurban gidebiliyorlar bundan dolayi. ismail'in yazdiklarina katiliyorum. geneli neden boyle bilmiyorum. kendi ailemde de dikkatimi cekti, en son kiz kardesimin yasadiklarindan. bir cok erkek hasta, kafadan hasta. bu sorunlarin onune gecmek icin ya bekar kalin ya da dominant taraf her zaman siz (kadin) olun, her bakimdan. bu zamanlarda boyle. ailenizden, sizi sevenlerden de uzakta yasamayin asla. "yeni bir hayat" "yeni bir sayfa" "yeni bir macera" kafasinda olsaniz bile. ruhen guclu degil ve kolay etkileniyorsunuz, guclu gibi gorunseniz de. dislike'lar gelebilir, ay don't kerr

seni kazanmadım ki kaybedeyim

Geri