Bir kadını çekici yapan detaylar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir kadını diğer kadınlardan farklı kılan "Asalet" bence çok önemli bir çekicilik detayıdır ve para ile elde edilemez.
Güçlü ve zeki olduğu kadar kendini birçok alanda geliştirmiş olmalı ve sırtını bir erkeğe dayamadan da ayakta kalabilmelidir.
Doğal ve gösterişten uzak kadınlar günümüzde çok az bulunuyor ve bu da önemli çekicilik unsurudur.
Fiziksel çekim ise herkese göre değişir, biyolojik çekim ile alakalıdır.
Yapay zeka bu kadar mükemmel anlatamaz

Arkadaşım siz kadının zekisini naapacaksiniz. Satranç mı oynayacaksınız. Yalan söyledinizi düşünüyorum. Yoksa durum çok vahim.

Bana iki rembrandt tablosu say diyorum kadınlara. Sayarsa hemen uzaklaşıyorum. Sayamayanla yemeğe çıkıyorum. Rembrandt kim aşkitom diyenle evleniyorum.

Gülümseyişi diyorum

Çok güzel gülen bir kız arkadaşım vardı

Güzel kadın konuşunca güzel sözler söyleyen,mütevazi bir kişiliği olandır.güzelliğine aldanma bazen o güzel yüzden öyle sözler çıkar ki aniden tiksinlik gelir..

Arkadaşım siz kadının zekisini naapacaksiniz. Satranç mı oynayacaksınız. Yalan söyledinizi düşünüyorum. Yoksa durum çok vahim.

Bana iki rembrandt tablosu say diyorum kadınlara. Sayarsa hemen uzaklaşıyorum. Sayamayanla yemeğe çıkıyorum. Rembrandt kim aşkitom diyenle evleniyorum.
Anladık hocam kadının gerizeqalisı makbul diyorsunuz ..!

bacak dekolte si olabilir diz kapagının güzelliği burda önemli rol oynuyor tabi
kapkara dizkapagı olmasın dizkapagının kemik yapısı güzel olsun sırıtmasın yani bazen diz kapagı kemik yapısında gülen surat görüyorum o ne öyle abi ya

İnce topuklu ayakkabı. (Tabi bir de o çizgiye uyan fizik)

"Yaramaz" ve hafif salak olması. Entelektüel değil ama geek olması.. ve daha anlatamayacağım bir sürü ayıp detay.

İnce belli olması, siyah veya fileli çorap.

• Hımm
Tepkiler: ne
Geri