Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cümleden ziyade hayat tecrübesini anlatsın buna dair küçük notlar düşsün sabaha kadar dinlerim..
Bazen kendi hikayenden sıkılır ve diğerinin hikayesinde kaybolmak ve sadece o akan dingin derede ayaklarını uzatmış seyretmek istersin buğün beni anlamıyorsun ://tecrübe, sen kel kaldıktan sonra hayatın sana sunduğu kaliteli bir tarağa benzer. o yüzden boşver tecrübeyi. tecrübeli birini değil, beraber tecrübe edinebileceğin birini dinle bence. başkalarının tecrübelerinden kendine bir deneyim sağlamak mümkün değildir. bugün ufkunu hiç açık görmedim.
Bazen kendi hikayenden sıkılır ve diğerinin hikayesinde kaybolmak ve sadece o akan dingin derede ayaklarını uzatmış seyretmek istersin buğün beni anlamıyorsun ://
Yaşam üç etaptan ibaret değil mi ? Korkmak yaşamak yenilmek diye not düşüyorum bunları yaşadığında deneyimlediğinde ise pek bi heyecanı kalmıyor anlatmanın hem düşünsene okadar yaşadıktan sonra anlatması külfet geliyor insana en azından bana :pseni bir içerlenmiş gördüm bugün. ben ise dinlemeyi pek sevmem, anlatıcı rolünü daha çok seviyorum. bazen tüm gök üzerine çökecekmiş gibi hissetsem bile, gerçekleştireceğim bir hayali destek çıtası yapıp öyle tutarım dünyayı tepemde. ne anektodun var anlat bakayım ?
Yıl 2019 ve ne dediysem o... Neyse ki yıllara göre yazdıklarım arasında hiçbir çelişki bulunmuyor.Sözler çok bir şey ifade etmez benim için hatta iltifat ve övgüden pek hoşlanmam. Davranışlarda samimiyet ararım yoksa ne söylense boş gelir çoğu zaman...
Yaşam üç etaptan ibaret değil mi ? Korkmak yaşamak yenilmek diye not düşüyorum bunları yaşadığında deneyimlediğinde ise pek bi heyecanı kalmıyor anlatmanın hem düşünsene okadar yaşadıktan sonra anlatması külfet geliyor insana en azından bana :p
Eğer bir anektod düşecek isek iyi insanların kötü olmasını sağlayan diğer iyi gibi insanların içerisindeyiz ve bir çok şey falan filan