Bir kadından/erkekten en çok hangi cümleyi duymak isterdiniz ?

Konu sahibi son olarak 1073 gün önce görüldü

Birilerinden bir şeyler duyarız ama bunlar her zaman istediğimiz şeyler olmaz.

Bir kadından/erkekten size ne söylemesini isterdiniz ? Ya da en çok ne söylese mutlu olurdunuz ?

Sözler çok bir şey ifade etmez benim için hatta iltifat ve övgüden pek hoşlanmam. Davranışlarda samimiyet ararım yoksa ne söylense boş gelir çoğu zaman...

Annen olmayınca özlüyorsun.

Bende özlemin adı baba, şimdilik. Öldüğü gün, forumdan biri aramıştı da telefonda ifade etmiştim: "Hiç baban ölmüş gibi değilsin" demişti. Pek duygusal biri değilim, yıllardır anlatamadım ama insanım, özlüyorum.

Önem sırası gibi değil ama annenin daha acı olduğunu öngörüyorum.

Bende özlemin adı baba, şimdilik. Öldüğü gün, forumdan biri aramıştı da telefonda ifade etmiştim: "Hiç baban ölmüş gibi değilsin" demişti. Pek duygusal biri değilim, yıllardır anlatamadım ama insanım, özlüyorum.

Önem sırası gibi değil ama annenin daha acı olduğunu öngörüyorum.
Yedi senelik hastalığı boyunca ne kadar hazırlarsam hazırlayayım kendimi, yine de hiç hazır olamıyor muşsun aslında.

Yedi senelik hastalığı boyunca ne kadar hazırlarsam hazırlayayım kendimi, yine de hiç hazır olamıyor muşsun aslında.

Bende öyle olmadı reis. 6 ayda hazırladım ve hazırdım. İfade ettiğim gibi, kişisel farklılıklar... Detayları dilersen özelde konuşuruz.

Hatta şöyle ifade edeyim; o 6 ayda babam beni hazırladı, birçok konuda olduğu gibi.

Rabbim cümlesine merhametiyle muamele etsin.

Rabbim cümlesine merhametiyle muamele etsin.

Amin. Döngü uzun zamandır böyle, fazla takılmamak gerek. Senin başına gelecek olan da aynı. Bu acıyı yaşayan ilk insan da değilsin, son da olmayacaksın. Uyum, hayatın altın kurallarından biri.

Al bu takatukaları takatukacıya götür.
Takatukacı bu taka tukaları takatukalatmazsa al bu takatukaları takatukacıdan takatukalatmadan geri getir.

hangi kadın
hangi erkekten

- Nasil bir iyilik yaptim da karsiligi olarak sen karsima ciktin ?
- Evrenin bana lutfu musun ?

Geri