Bir Kadına Yaptığı Yemeği Beğenmediğini Söylemek

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Dürüstlük konusunda kendimle çeliştiğim bir konu :/ arada kibarca demeye çalışıyorum.

Zaten yemek kötü olduysa bayan da anlayacaktır bence erkeğin söylemesine fırsat vermeden kendi söyler de erkek yine de yok eline sağlık desin nezaketen :p

Emeğe saygı göstermek lazım bir de senin için yapmış onu düşünmek lazım..

Öneride bulunabilirsiniz. "ben daha fazla salçalı seviyorum" "kavurarak yapmayı denedin mi?" falan

Her kadın yemek yapamayabilir. Lakin eğer yaptıysa bir çaba söz konusudur. Dolayısıyla kalkıp direkt "beğenmedim" diyerek kestirip atmak çabaya sebep olan hevesi kıracaktır. En güzeli yemeğin eksik yanlarını uygun bir dille söylemek ve zamanla daha iyi olacağı konusunda telkin etmektir. Çok güzel deyip de kendini zehirlemesin yani ama uslup önemli.

Sadece kadina degil, hic kimseye boyle bir sey soylenmez.
Sonra sorarlar insana "Annen baban sana hicbir sey ogretmedi mi diye?" :biggrin:
Ayip denilen bir sey var ya hu :)

Bir insana sizin için emek verdiği herhangi bir şey hakkında "Öeee berbat olmuş" derseniz, cidden içinizde bir düşüncesiz öküz yatıyordur. Her kim olursa olsun ve söz konusu ürün her ne olursa olsun önce teşekkür eder insan. Sonra insanı kırmayacak şekilde söylenir ne söylenecekse. Sinir bozup insanların hevesini kaçırmak ne size ne karşıdakine bir şey kazandırmayacak.

yalan mı söyleyeceğiz
hayret birşeysiniz

Çok kaba bir hareket olur . Bunu yapan erkekle evlenilmemelidir.

güzel değilse söylerim
ona göre

Beğenilmeyecek bir yemeği sunmak usule aykırı olmuyorda, söylemek mi oluyor?
Kırmayacak bir dilde söylerim.

Her şeyin bir üslubu vardır. Yemekten saç çıkınca, saçlarını çok seviyorum ama yemeğin içinde değil diyenler de var alıp o yemeği yerlere çarpan da. Sevgi tüm olumsuzlukları yenebilecek tek güçtür. Kırıcı olmayın, sizin için uğraşan insanları üzmeyin.

Emek var ortada . Beğenmesemde asla söyleyemem.
Eline sağlık der kalkarım.

Ama Kadınlar olsa tuzlu olmuş , şöyle olmuş böyle olmuş diye rezil eder erkeği

Özellikle ve ısrarla sorarım nasıl olduğunu çünkü ona göre müşterilerimde sunacağım .
Olmamış bir ürüne olmuş demezler . Ve çok nadir duymuşumdur êkleme vitrine' diye .

Kuzu eti
Kuyruk yağı

Bu ikisi olmadığı sürece her türlü yemeği yerim.

Geri