Yazgı
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Zayıfladın mı sen ? 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ozaman ilk öğrendiğimizi uygulamaya geçirelim aaaa ne kadar genç gösteriyorsun Cigdem![]()
ıyıde ben yasını sormadımkinekadar genç gösterdiğini dile getirdim hıııhhhh
![]()
+1Uzaman Görüşüne İhtiyaç Duyduğumuz Bir Konuda Bahtiyar 'dan yardım alabiliriz Baho Söyle Kanka Sence Nedir
Uzaman Görüşüne İhtiyaç Duyduğumuz Bir Konuda Bahtiyar 'dan yardım alabiliriz Baho Söyle Kanka Sence Nedir
+1
Kendisine çok güzel iltifatlar geldiği için baho iyi bilir![]()
He kanka ben kestane AntepLide meşe odunuSiz hiç hanımlarınıza güzel sözler söylemiyorsunuz anlaşılan odunsunuz yani. Aga ruhuna dokunacaksınız önce. Akrostiş deneyebilirsiniz beyler.:cool: Olmadı mı? Uzak durun zaten. Ahahaha.
Ancak grup ta top sektirin siz.
Uzaman Görüşüne İhtiyaç Duyduğumuz Bir Konuda Bahtiyar 'dan yardım alabiliriz Baho Söyle Kanka Sence Nedir
He kanka ben kestane AntepLide meşe odunumaşallah sende ne cevherler varmış be. O tipten o ses nasıl çıkıyo diye tereddütteyken üstüne bir de o tipten bu incelik nasıl çıkıyo diye düşüncelere girdim şimdi
Akrostiş falan ne iş yavrum çalışmadığımız konulardan vurma bizi pampa.