Bir kadına söylenebilecek en güzel şey

Konu sahibi son olarak 1061 gün önce görüldü
ıyıde ben yasını sormadımki :) nekadar genç gösterdiğini dile getirdim hıııhhhh :)

Yanliş tüyo onu kadınlar kendi arasında kullanır sen cümleyı süslemeliydin

Baharda açmiş tazecik bir çiçek gibisin felan

Yıllar sizi hiç üzmedi mi? Bu neşe hayat enerjısı felanlı sözler etmelisin

Gerçek hayatta denemeden önce burda test mi ediyorsun taktikleri shahshshssh

Hahahah alemsiniz ya Çiğdem çok haklı kadınların kendi aralarında kullandıkları şeyler onlar daha yaratıcı olmalısınız beyler ;d

Uzaman Görüşüne İhtiyaç Duyduğumuz Bir Konuda Bahtiyar 'dan yardım alabiliriz Baho Söyle Kanka Sence Nedir

+1

Kendisine çok güzel iltifatlar geldiği için baho iyi bilir :D

Siz hiç hanımlarınıza güzel sözler söylemiyorsunuz anlaşılan odunsunuz yani. Aga ruhuna dokunacaksınız önce. Akrostiş deneyebilirsiniz beyler.:cool: Olmadı mı? Uzak durun zaten. Ahahaha.

Ancak grup ta top sektirin siz.

Siz hiç hanımlarınıza güzel sözler söylemiyorsunuz anlaşılan odunsunuz yani. Aga ruhuna dokunacaksınız önce. Akrostiş deneyebilirsiniz beyler.:cool: Olmadı mı? Uzak durun zaten. Ahahaha.

Ancak grup ta top sektirin siz.
He kanka ben kestane AntepLide meşe odunu :D maşallah sende ne cevherler varmış be. O tipten o ses nasıl çıkıyo diye tereddütteyken üstüne bir de o tipten bu incelik nasıl çıkıyo diye düşüncelere girdim şimdi :D Akrostiş falan ne iş yavrum çalışmadığımız konulardan vurma bizi pampa.

Uzaman Görüşüne İhtiyaç Duyduğumuz Bir Konuda Bahtiyar 'dan yardım alabiliriz Baho Söyle Kanka Sence Nedir

He kanka ben kestane AntepLide meşe odunu :D maşallah sende ne cevherler varmış be. O tipten o ses nasıl çıkıyo diye tereddütteyken üstüne bir de o tipten bu incelik nasıl çıkıyo diye düşüncelere girdim şimdi :D Akrostiş falan ne iş yavrum çalışmadığımız konulardan vurma bizi pampa.

İsmini ve reklamını belirtmek istemediğim platform da şiir paylaşımlarım var. Akrostiş çalınmaması adına paylaşmıyorum. Ama istek gelirse yazabilirim.:)

Geri