Bir kadına "sen zayıfladın mı" diye sormak

Konu sahibi son olarak 72 gün önce görüldü
Kadınların çoğunun kayıtsız kalamadığı ve duyunca mutlu olduğu sorudur. Hatta sonrasında gülüşme ile beraber "sana ne ısmarlayayım" cumlesi işitilebilir : )
Kendisinin ne oldugunun farkında olan kadınlarda pek işe yaramaz hatta "yalanın batsın" gibi karsılık alınması da muhtemeldir.

duymayi cok istedigim cumle
bana hep kilo mu aldin sen diyorlar genelde:-_-:

Güzel olduğunu söyleyince hepsi içine girmiyor mu?

Biz böyle gördük İtalyan'lardan.

Hanimlarin hepsinin hosuna gider bu cumle, birbirimizi kandirmayalim. :)

Bu soru beni mutlu ettiği için genelde çevremde söyleniyor tabi yalan olduğunu biliyorum ama yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyor. Keşke erkekler kadar barışık olsak kendimizle. Sabahtan başlıyor kendimizi beğenmeme o ayna karşısında. Hep yetiştirilme tarzımızdan. Kadınlar hep bir şeylerden utandırılarak yetiştirildi, erkeklerse tam tersi. Edep sadece kadına aitmiş gibi. Her neyse konu bu değildi. Bi de “Canım yanlış anlama ama bugünlerde kendini salmış olabilir misin, sanki biraz kilo almışsın?†diyenler var. İşte onlarda kadının kendi düşmanı hemcinsi. Cevap hazır tabi “Ödem o şekerim, ödem.†İçinizden o kadının yedi ceddine küfür etmek geçse de diyeceğiniz en fazla bu olur. Sözün kısası kendimizi çok sevelim ve barışık olalım hanımlar. Varsın vücudumuzda 8 meme olsun.

Son düzenleme:
Kadınların çoğunun kayıtsız kalamadığı ve duyunca mutlu olduğu sorudur. Hatta sonrasında gülüşme ile beraber "sana ne ısmarlayayım" cumlesi işitilebilir : )
Kendisinin ne oldugunun farkında olan kadınlarda pek işe yaramaz hatta "yalanın batsın" gibi karsılık alınması da muhtemeldir.

duymayi cok istedigim cumle
bana hep kilo mu aldin sen diyorlar genelde:-_-:

Bu soru beni mutlu ettiği için genelde çevremde söyleniyor tabi yalan olduğunu biliyorum ama yüzümde kocaman bi gülümseme oluşuyor. Keşke erkekler kadar barışık olsak kendimizle. Sabahtan başlıyor kendimizi beğenmeme o ayna karşısında. Hep yetiştirilme tarzımızdan. Kadınlar hep bir şeylerden utandırılarak yetiştirildi, erkeklerse tam tersi. Edep sadece kadına aitmiş gibi. Her neyse konu bu değildi. Bi de “Canım yanlış anlama ama bugünlerde kendini salmış olabilir misin, sanki biraz kilo almışsın?†diyenler var. İşte onlarda kadının kendi düşmanı hemcinsi. Cevap hazır tabi “Ödem o şekerim, ödem.†İçinizden o kadının yedi ceddine küfür etmek geçse de diyeceğiniz en fazla bu olur. Sözün kısası kendimizi çok sevelim ve barışık olalım hanımlar. Varsın vücudumuzda 8 meme olsun.

Kilomu aldınız siz ya?

kendini bilen bu söylemlerle kendini kandırmaz:=)
Spor sonrası verecegin karara göre editleyecegim mesajımı sdfgh

Kızlar sizi kandırıyorlar! inanmayın bu zalim erkeklere!
Kahve falı ve rüya tabirleri için iletişim dm! sdfgh

Kadınların bunu duyunca neden mutlu olduğunu düşündüğüm soru cümlesi. Hayır adam resmen "sen eskiden tombik tombiktin, bele beleydin ama şimdi sanki biraz zayıflamışsın?" diyor. Bu da kadının hoşuna gidiyor. Kadınlar çok ilginç. İyi ki de kadın değilim. Yaşasın malemizm.

bir kadını kırmadan ona şişman olduğunu söylemek ile aynı anlama çıkan kelimedir. gerçi kadın yeterince şişmansa kolay kolay kıramazsınız fazlasıyla sağlamdır en fazla esner ahahaha!

Genelde çok duyduğum bir cümle ve yerine tam isabet ediyor , söylendiğinde o yüzden çok şaşırmıyorum. çok şükür zayıf, uzun, ince belli ve fit olmak benim için tanrım tarafından verilmiş en güzel hediye ...

Zayıf Kızlar Rehbertuvarımda Olmadı.
Neden mi.

Bakınız.

Orjinal Hayatta Profesyonel Acılar Yaşadım O Yüzden Hep TombuL Severim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri