Soru C Bir kadına nasıl çıkma teklifi edilir ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Didimde lise çağında, kızın birine Merhaba sizin gibi çok tatlı biriyle tanışmak istiyorum. Tanışabilir miyiz diye sormuştum. bana ne dese beğenirsin? Hadi hadi sıraya geç, sırada bekleyen çok ;) Ne bileyim üzerine levha asılı değildi, Hani gideceği durakları falan otobüsmüş nereden bilebilirdim:))

"çıkmak" kelimesi msn döneminde kaldı ama.

edilmez, kadını beğendiğinde hamleni yapar gönlüne girersin.

@climax hocam birkaç taktik verir belki
Kendinize bir ayakkabı almak istediğinizi ama tek başına karar veremediginizi söyleyin. Çıkmak isteğiniz hanımefendiden, onun zevkli biri olduğu vurgusunu da yaparak, alışverişte kendisine eşlik etmesini isteyin. Alışveriş için yakın bir bölge seçin ki fazla vakit almayacağın belli olsun. Kadını Pendik'ten kaldırıp Mahmutpaşaya götürmeyin. Hedef bölge gezip dolaşmaya uygun olsun. Açık alanları da olan AVM'ler bunun için uygundur. Hızlıca ayakkabıyı beğenin (onun beğendiğini alacaksın. Mal gibi ama ben bunu sevmedim demeyin). Sonra teşekkür mahiyetinde kahve ısmarlamayın. Muhabbet esnasında gömlek kolunuzu kıvırın. Saatinizle oynayın. Saçlarınız dokunun. Önceden hazırlanan birkaç espiri yapın. Espirinin yeri gelmiyorsa da zemin hazırlayın. İlk etapta iltifat falan etmeyin. Nazik ve müteşekkir olun. Görüşmeyi kısa tutun ve "ay ne güzel oldu bak böyle, valla her hafta bir ayakkabı alırım ben artık hahaha" diyin. Yada işte buna benzer şeyler. Yani ileriye projeksiyonun olsun.

Tabi bu teknik önceden tanışık olduğun (mesai yada okul arkadaşı) gibi durumlarda kullanılır. Hiç tanimadigin kadında kullanilamaz. Anlamışsındır. Hiç tanimadiklariklarimiz için başka öneriler verebilirim.

Son düzenleme:
Yani arkadaşlar teklif etmiyoruz. Olay kendiliğinden gelişiyor. Bu tekniğin komplikasyonu bir süre sonra kadından "ay climax, söylesene biz şimdi seninle neyiiiz" gibi bir soruya maruz kalabilmenizdir.

Bu soruyu duyduğun an kaç abi. Canını kurtar.

Hep erkekler için vermeyelim öneri.

Kadınlar nasıl yanlayabilir.
Misal arabanızın on bin bakımı gelsin ve "başınızda bir erkek olmadığı için kadın halinizle" sanayiye gidemeyecek olun..

Piyuuu.

Bak plan benim ama bana uygula, ben bile düşerim. O derece güçlü bir tuzak

Hep erkekler için vermeyelim öneri.

Kadınlar nasıl yanlayabilir.
Misal arabanızın on bin bakımı gelsin ve "başınızda bir erkek olmadığı için kadın halinizle" sanayiye gidemeyecek olun..

Piyuuu.

Bak plan benim ama bana uygula, ben bile düşerim. O derece güçlü bir tuzak
Bakımı mı bekleyecek hocam daha başka bir taktik olsun

Geri