Bir kadına kilo almışsın demek

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü

cesarete bak :p

Kadınların en büyük sorununu gün yüzüne çıkartmak

Demeyin diyenlere mani olun :p

Bence intihar etmeli o şahıs. Daha acısız olur en azından. :kiki:

Sonrasındaki çenelerini çekmektense üstünüze atom bombası atın.

Arkasından "Ama yakışmış sana" cümlesi gelir genelde.

Kadınların kilo ile barışması mümkün değil, belli etmese de içten içe hepsini yer. Moral vermek için kilo vermişsin demek daha güzel geri dönüşler doğururken kilo aldın mı dediysen yandın.
@Sade hanım çok kilo vermişsin, sizi çok fit görüyorum ahah.

söyleme şekli önemli
sorarsa söylerim

İddialıyım zayıflamışsın demesinden yeğdir. Neden? Çünküm; kilo almışsın deyince insan yine bir boğazını tutuyor. Ama 'zayıflamışsın' öyle mi? Kilo almışsın ama sinsi sana zayıflamışsın diyor. Sen ne yapıyorsun? Hominigırtlak ye babam ye. Daha da şişiyorsun. Bunu sinsiler yapar. Sinsileri dövelim!

Ablam oldum olası diyet yapar, sürekli alır verir anlatır. Ben hayatımda 1 kez diyet yapmamış insanım. Neyse geçen gün konuşuyoruz Ay dur dedim kaç kiloyum Bi tartılayım (hava atmak içün) 3 kilo fazla çıktım ya la. Uzun Bi süre ablamla huhatap olmak istemiyorum. Sinsi köpek

kilo sana yakışmış derim
sonra sevişiriz

Benim söylememe fırsat kalmadan çok kilo aldım çok çok çok şişko oldum dediği için ben de balık etli sevdiğimi söyleyip kriz yaşamamayı tercih ediyorum : )

Kaynanam olacak herif her gördüğünde bunu diyo. Onlara göre kilo iyi bişi. De, yavrum anam artık tarla, at sürme işleri kalmadı zayıflık kötü bişi diyil diyil püüü

Geri