Bir kadın ve erkek sadece arkadaş olabilir mi?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Şahsen olabileceklerine inanıyorum çünkü kadınlar gerçekten karşısındaki erkeği arkadaş olarak görüyor. Fakat erkekler nezdinde bu durum biraz daha zor oluyor. Kendilerini anlayan, sağlıklı iletişim kuran kadınlara ilgi duyabilme potansiyelleri yüksek. Bu handikap aşıldığı takdirde hemcinslere oranla çok daha sağlıklı ve kaliteli arkadaşlıklar ortaya çıkıyor.

Şahsen olabileceklerine inanıyorum çünkü kadınlar gerçekten karşısındaki erkeği arkadaş olarak görüyor. Fakat erkekler nezdinde bu durum biraz daha zor oluyor. Kendilerini anlayan, sağlıklı iletişim kuran kadınlara ilgi duyabilme potansiyelleri yüksek. Bu handikap aşıldığı takdirde hemcinslere oranla çok daha sağlıklı ve kaliteli arkadaşlıklar ortaya çıkabiliyor.
maalesef ki, doğru tespit. erkekler, kendilerine yapılan kibar bir davranışı, nezaket içeren herhangi bir hareketi yanlış değerlendirme potansiyeli yüksek olan taraf.

Erkekler çirkin kadınla Arkadaş, güzel kadınla sevgili olurlar

olur niye olmasinki birbirlerini cani cekmiyorsa

bir birlerine ilgi duymuyorlardir arkadasca gezer dolasirlar dertlesir sohbet ederler

Hala mı bu sorular? İki taraf da kendini bildikten sonra çok normal bir durum.

Konu aslında bir erkek ve bir kadın ile tamamlanmıyor. Çoğunlukla asıl önemli olan, bu erkeğin ve kadının eşlerinin bu duruma bakış açısı….
Her arkadaş gün geliyor, ya yenge oluyor ya da eş…..
Doğal ve normal.

Gayet güzel olur, her şey içgüdüsel olacak değil.
Sevgi çok başka bir şey.

Bir yanım "kimsenin derdini dinleyemem" diyor bir yanım "sen derdini anlatmıyor musun" diyor "e ben bana sorulmadan anlatmam ki" diyorum sonra " ya hiç sormazsa" diyorum."e arkadaş değilizdir o zaman" yine kaldık yalnız Sad & ühüüü StoRy

Olur ama erkeklerin evrim surecindeki ureme icgudusu beni dusunduruyor.

Yani neden olmasın ki?
Bir tweet vardı bu konuyla ilintili. Herkesi yatağa atacaksınız diye bir şart yok minvalinde bir şey işte.

Pek tabii olabilir neden olmasın demeyi çok isterdim…
Sınırlar çizilmediyse ve aralarındaki arkadaşlığa toplum baskısı da eklenirse (bu kız tam senlik, bu çocuk adamdır evlenilir bununla gibi) yürütülemiyor o arkadaşlık…
Yürütülüyor da sağlıklı olmuyor diyelim…

Kız güzelse erkek bir noktada etkilenmeye başlar

• Beğen
Tepkiler: ne
hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.

Geri