Bir kadın size bunu söylüyorsa yapın

Konu sahibi son olarak 3948 gün önce görüldü
ohooo bunu izlemelisin dediğime bakacak olursa en çok göndermeli @Sade ile @Sim e yapıyorum o zaman, haftalık dizi listesi yapıyoruz... birbirimizden mi hoşlanıyoruz kızlar...

Karşı cinsten bahsetmiş ve evet kadınların alt metni vardır size bir şey sunar ve onu anlamanızı ister orda bir mesaj vardır. Hepimiz yaptık yapıyoruz

Hepsinin altında mesaj olmaz ben mesela sürekli film izleyen biriyim adam hangi bi mesaja yetişsin xjdjfx
Bu biz falan diye söylerim ben bı mesaj varsa :)

Oyyy çok yorar bu ama yaaaa. Anladı mı anlamadı mı, mesajı aldı mı almadı mı, bir de takibini mi yapacağız? Yaşlandım galiba, iyice düz bi insan olma yolunda ilerliyorum.

İyi gözlem yapıldıktan sonra uyumsuz bir ilişki riski de ortadan kalkar. İnsanlara bir şeylerin dikte edilmesi ve dayatılmasını sevmediğim için içinden nasıl geliyorsa öyle davranmasını tercih ederim. Söylemem gerekenleri de doğrudan iletirim.

Bana Allah'ın oğlu inip de, "Şunu yap" diyecek onu yapmam. 15 yaşımda haftalık alırken de yapmazdım, şuam da yapmam.

Kadının, annemin, babamın, arkadaşımın sözüne göre yaşamam ve hiçbir şey yapmam. Küçük beyinleri onlara kalsın, ben ne yaptığımı biliyorum. Ve bu hayatı yaşıyorum, hepsini de yaşatıyorum. Biraz ses kesip susmayı bilmeli herkes.

Geri