Bir Kadın Nasıl Güldürülür

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://www.estanbul.com/portal/wp-content/uploads/2015/04/b82802e_o.jpgKadınlar eğlenceli ve kendilerini güldüren erkeklere bayılırlar. Ama güldürmek derken öyle şapşalca şeylerle, sulu şakalarla değil tabi ki. Güldüreceğim diye negatif elektrikleri üzerinize çekmenin anlamı yok.
– Komik, eğlenceli ve baştan çıkarıcı olun…

– Carrot Top’a göre kadınları güldürmek için zorlama komiklikler yapmak komikten çok trajik bir görüntüye neden oluyor.
– Beden hareketlerini abartmayın.
– İyi bilmediğiniz, tam olarak nereye gönderme yaptığından emin olamadığınız fıkralardan uzak durun. Durup dururken gaf yapmayın.
– Gülünecek bir şey olmayan şeylerde gülünecek bir şey varmış gibi davranmayın. Komikliği doğanıza ekleyin, imajınıza iliştirmeyin.
– Kadınlar, erkeklerle aynı şeylere gülmüyorlar. En azından ilk birkaç buluşmada içinden vücut sıvılarının geçtiği iğrendirici esprilerden yapmayın.
– Sakın ola kadınlara kadınlarla ilgili şaka yapmayın. Onu ima ettiğinizi zannederler. Siz iyisi mi erkeklerle ilgili espriler yapın. Böylece birazcık ispiyonculuk yaparak kendinizi diğer hemcinslerinizden ayırmış olursunuz.
– Şakalarınızın içinde küfürlü sözcükler geçmemesine özen gösterin. En azından ilk birkaç buluşma için sabır biriktirin.
– Kendi başınıza gelenlerden bahsedin. Böylece esprileriniz özgünleşir. Dahası dürüstlüğünüzü de vurgulamış olursunuz.
– Bazı şakalarınız hafifçe dedikodu içerikli olabilir. Kadınlar dedikodu severler. Ama abartmayın, çünkü kadınlar dedidokucu erkeklerden hoşlanmazlar.
– Sadece güldürmeye çalışmakla yetinmeyin, izin verin o da sizi güldürsün

Hikaye bu. Ben bir erkeği sevmiyorsam soytarılık yapsa yine gülmem, mutlu olmam; ama seviyorsam da bir bakışıyla, gülüşüyle beni gülümsetip mutlu edebilir.

Hikaye bu. Ben bir erkeği sevmiyorsam soytarılık yapsa yine gülmem, mutlu olmam; ama seviyorsam da bir bakışıyla, gülüşüyle beni gülümsetip mutlu edebilir.
Benzer şeyler yazmaya girmiştim ama sen yazmışsın :)

seneler geçtikçe kolaylaşıyor bu iş.

Seviyorsa zaten uğraşmanıza gerek yok. Gözleri bile güler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri